için kaldı

Zahide Yetiş’in yerine kim gelecek?

Zahide Yetiş yakında anne oluyor.. Peki ya Zahide Yetiş’in yerine gelecek isim belli oldu mu?

Zahide Yetiş’in yerine kim gelecek?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
13 Haziran 2018 Çarşamba 12:29

Show TV ekranlarında hafta için her gün izleyiciyle buluşan programın sunucusu Zahide Yetiş doğum nedeniyle bir süreliğine ekranlara  veda ediyor. Doğumuna sayılı günler kalan Zahide Yetiş’in programını kimin sunacağı merak konusu oldu. 2014 yılında Cem Ersoy'la dünya evine giren Zahide Yetiş, kendi sunduğu programda "Ben hamileyim" diyerek çocuk beklediklerini duyurmuştu. Şimdi de Zahide Yetiş hamileliğinin en özel anlarını Instagram'dan paylaştı. Cem Ersoy'la evli olan Zahide Yetiş doğumuna sayılı günler kala fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Canlı yayında "Şimdiye kadar hep dualar aldım sizlerden, dualarınızla ve teveccühlerinizle her sabah beraber olduk. Şimdi sizinle en özel en güzel anımı paylaşma zamanı ben hamileyim" sözleriyle hamile olduğunu açıklamıştı. Sunucunun bu sözleri stüdyodakiler tarafından uzun süre alkışlanmış, duygusal anlar yaşanmıştı. Cem Ersoy ve Zahide Yetiş doğacak olan erkek çocuklarına Aras ismini verdi. Doğum sonrası Zahide Yetiş eylül ayına kadar ekranlarda olmayacak.

Zahide Yetiş’in yerine kim gelecek?

Mesut Yar, köşesinde Zahide Yetiş'in yerine kimin geleceğini yazdı. İşte Mesut Yar'ın o yazısı.

"BU HAFTA YEĞENİMİZ OLACAK;

Üstünde o alışık olduğumuz şık mavi elbisesi, ayağında rahat terlikler ve artık dünyaya geldi gelecek bebeğinin iyice belirginleştirdiği karnı... Zahide Yetiş, kısmetse bu hafta ilk kez anne olacak. Doğuma giden sürecin tamamını izleyicileriyle samimiyetle paylaşan, ah ya da of demeyip 3 saate yakın programları kesintisiz sürdüren Zahide, bu haliyle TV ekranlarının da ilki oldu. Kısmetse doğumunun akabinde hepimiz o yavrunun amca, teyze, dayı ya da halası olacağız. Ve Zahide, Eylül ayına kadar yeğenimize doyasıya sarılacak. Tebrikler ve başarılar... Pazartesi sabahı Derya Baykal bayrağı devralacak. Türk TV tarihinin kült işlerinden biri olmuş “Deryalı Günler”, Show TV ekranında başlayacak. Sıcak bir kıştı, serin bir yaz olacak. Seyircisini dizi tekrarıyla aldatmak yerine “şova devam” diyen kanala başarılar!"

Derya Baykal kimdir?

Derya Baykal, 21 Ekim 1957 tarihinde Giresun‘da doğmuştur. Oya İnci (d.1944) adında tiyatro sanatçısı ablası vardır. Ankara’da Konservatuvarda öğrenciyken TRT Ankara Radyosu’nda çocuk saati ve radyo tiyatrosunda programlar yaptı. 1975 yılında Ankara Radyo Televizyon’unda ki eğitimini tamamladı, ardından Ankara Devlet Tiyatrosu’na girdi. “Küçük Esma Sultan” oyunuyla Devlet Tiyatrosu’nda profesyonel oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu’nda 9 yıl çalıştı. 1981 yılında Spiker Orhan Ertanhan ile ikinci evliliğini yapınca, devlet tiyatrosundan ayrılarak özel tiyatrolarda çalışmaya başladı. 1981 yılında Adana Devlet Tiyatrosunda oynadığı RITA adlı oyundaki RITA rolüyle “Sanat Kurumu Yılın Sanatçı” ödülünü aldı. 1994 yılında Ferhan Şensoy‘un yazdığı tek kişilik “Şu Gogol Delisi” adlı oyundaki rolü ile Avni Dilligil En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. 1986 yılında “Ortaoyuncular” tiyatro gurubuna katıldığında “Muzır” Müzikalinde oynadı. Uzun yıllar Ortaoyuncular’la çalıştı. Bu arada 1988 yılında Ferhan Şensoy ile evlendi. 2004 yılında boşanınca da Ortaoyuncular’dan ayrıldı. Televizyonda, Adile Naşit‘ten sonra ‘Masalcı Abla‘ olarak çalıştı. TV sunuculuğu, dublaj yaptı. Birçok TV dizisinde yer aldı. Bu çalışmalarından ötürü, yılın seslendirme sanatçısı, yılın sunucusu, yılın en iyi dublaj sanatçısı olarak değişik ödüller aldı. Derya Baykal, el işleri hakkında yaptığı televizyon programı ile tanındı.

Derya Baykal’ın Evlilikleri:

1.evliliği: 1976 yılında Levent Baykal ile evlendi. 1980 yılında boşandı. Edip Mert Baykal (d.1979) adında oğlu vardır.

2.evliliği: 1981 yılında spiker Orhan Ertanhan ile evlendi. 10 Ekim 1986 tarihinde boşandı.

3.evliliği: 1988 yılında, oyuncu Ferhan Şensoy ile evl990) adlı iki kızı oldu. Çiftin evlilikleri, 2004 senesinde sona erdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar