için kaldı

Yusuf Güney Seda Sayan ve ekibine neden hakaret etti?

Seda Sayan’ın programına konuk olarak katılan Yusuf Güney program sonrasında neden Seda Sayan ve ekibine neden hakaret etti?

Yusuf Güney Seda Sayan ve ekibine neden hakaret etti?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
31 Mayıs 2018 Perşembe 12:32

Seda Sayın’ın programına konuk olan Yusuf Güney, program süresince birçok saygısızlık gördüğünü belirterek Instagram hesabından bununla ilgili olarak Seda Sayan’a ve ekibine ağır sözlerde bulundu. Yusuf Güney, adının yanlış yazıldığını ve program boyunca hiç konuşturulmadığını söyledi. İşte Seda Sayan ve ekibine hakaret içeren paylaşımı..

"YAZACAKLARIMI İYİ OKUYUN SEDA SAYAN VE AKILSIZ EKİBİ"

Instagram hesabından adının yanlış yazıldığı videodan bir fotoğraf paylaşan Güney Sayan ve ekibine şu sözlerle sitem etti: "Şimdi bu yazacaklarımı iyi okuyun Seda Sayan ve televizyonculuktan programcılıktan anlamayan akılsız ekibi. Ben dünyanın en samimi duygularıyla canımı tehlikeye atıp kelle koltukta 8 günde 16 konser verirken asker kardeşlerime sizler yapmacık sahte dünyalarınızda kim kimle nerede yakalanmış kimle basılmış kim kimi aldatmış yok hapse girmiş yok mağdurmuş yok 30 bine çantalar 100 bine pırlantalar kafasında gününüzü gün ettiniz"

"3 HAFTA DİL DÖKTÜNÜZ"

"Herkes kendine bu hayatta zerre lafım yok moral konserlerinden donduğum günden itibaren kafamın etini yiyip programınıza gelmem için 3 hafta dil döktüğünüzde ben naçizane yaptığım işin basında yeri yoktur. Kardeşlerime moral oldum geldim burada kapanmıştır reklam etmeye gerek yoktur dediğimde asla Yusuf bey sadece size özel bir program olacak asla magazin saçma sapan haber olmayacak. Tek konuk siz olacaksınız dediğinizde sırf moral konserlerinde çektiğim videoları paylaşınca kardeşlerimizin aileleri izlesin diye o gereksiz programınıza konuk olarak geldim"

"1 SAAT SAÇMALIKLARINIZIN BİTMESİNİ BEKLEDİM"

"Sayıyorum iyi okuyun birinci ayıbınız içerde kuliste 1 saat sizin saçmalıklarınızın bitmesini bekledim. Magazin haberlerinizde konuşup tartıştığınız ikinci ayıbınız sözüm ona asla gelen konuğunuza lafım değildir ikinci konuğu getirttiniz ona da bir şey demedim sustum sabrettim 3'üncü ayıbınız gelen konuğunuzu yani yanımdaki beyefendiyi 1 saatlik bulunduğum programda 45 dakikasında ona yer verdiniz bana tek kelime ettirmediniz."

"ŞARKIMIN YARISINDA ALAY EDER GİBİ REKLAMA GİRDİNİZ"

"Oradaki bulunan halkımız ve asker kardeşlerimle yaşadığım anıları mutluluğu anlatmaya, yine birey demedim sustum kalk şarkı oku dediniz onca şehitlerimiz varken ki hassas bir durum söylemim bize yakışmaz dememe rağmen bişey olmaz show söyle dediniz yine kırmadım kalktım söyledim. Şarkımın yarısında alay eder gibi reklama girdiniz bana ve sanatıma dinleyicilerime en büyük ayıbı ettiniz buna da sustum bir şey demedim benim için zaten bittiniz."

"YAZIKLAR OLSUN"

"Sahte dünyanızda yapmacık yalan dünyanızda yerimin olmadığını anlayıp yürüyüp gittim ama artık yeter bu kadar terbiyesizliğe susmam bu nasıl bir aptalca harekettir söyler misiniz tek kelimeyle yazıklar olsun sizin gibi insanlara yazıklar olsun."

Yusuf Güney'e Seda Sayan'ın cevabı gecikmedi. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Seda Sayan şunları söyledi:

"Yusuf'un dediklerine şaşırdım. İki ay önce teşekkürler ederek ayrıldığı programın dün tekrarı verildi. Evet bir hata yapılmış. KJ'yi yazan arkadaşımız bir hata yapmış. Ama eleştirisinde çok ayıp ve saygısızlık yapmış. Üslubunu hiç beğenmedim. Yusuf gibi bir çocuğa hiç yakışmadı. Benim ekibim akılsız değil. Giderken teşekkür ettin sen benim ekibime. Ayıp etti. Yanlış aktarılmış çocuğa. Ben bin kere teşşekkür ettiği programa hakaret etmesine takıldım."

Yusuf Güney Kimdir?

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney 5 Haziran 1984 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Türk pop şarkıcısı olan Yusuf Güney aynı zamanda söz yazarı ve bestecidir. 5 Haziran 1984 yılında Trabzon'da dünyaya gelen şarkıcı, aslen Gümüşhane Kelkit'lidir. 14 yaşına kadar Trabzon'da yaşadıktan sonra ailesiyle birlikte Londra'ya taşınan Güney, ilk albümünü piyasaya sürmeden önce Londra'da yaşamaktaydı. Londra'da çalıştığı bir şirkette başarılı olması sebebiyle genç yaşta pazarlama müdürlüğü yapan Güney, 2006 yılının Haziran ayında Türk pop müzik sanatçısı Rafet El Roman'ın Londra'da verdiği bir konserinde sanatçıyla tanışmasıyla müzik dünyasına ilk adımlarını attı.

O günden beri beste çalışmalarını hızlandırdı ve 2008 yılında ilk bestesi "Aşk-ı Virane" Rafet El Roman'ın 2008 tarihli albümü Bir Roman Gibi'de kendine yer buldu. Rafet El Roman ile bu şarkıda bir düete imza atan şarkıcı, bu parçaya çekilen video klipte de sanatçıya eşlik etti. Şarkı oldukça başarılı oldu ve Billboard Türkçe Top 20 Listesi'nde tam 17 hafta bir numarada kaldı. 2009 yılında düzenlenen geleneksel Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde de bu şarkı, "Yılın Şarkısı" seçildi.

Şarkıcı, bu başarıların neticesinde Bir Sevda Masalı isimli ilk albümünü Rafet El Roman'ın prodüktörlüğünde 12 Şubat 2009 tarihinde Hüseyin Emre'nin sahibi olduğu Emre Plak'tan çıkardı. Albümün ilk video klibi, sözü ve müziği Rafet El Roman imzası taşıyan "Heder Oldum Aşkına"ya çekildi. Bu şarkı Billboard Türkçe Top 20 Listesi'nde en yüksek olarak 2 numaraya kadar yükselirken, Avrupa Radyo Listesi'nde 99 numarada yer aldı. Mayıs ayında ise albümün ikinci video klibi olarak, sözü ve müziği şarkıcının kendisine ait olan "Aşkım Aşklarından Bulasın" seçildi ve bu şarkı da en yüksek olarak 6 numaraya yükseldi. Şarkıcının 10 parçadan oluşan 2. albümü Aşka İnat, 3 Mayıs 2010'da yine Emre Plak'la çıkarıldı. Ardından 2012 yılında 3 şarkı ve 3 remixten oluşan Kader Rüzgarı adlı maksi single albümünü çıkaran Güney, 2013 yılında Sevgi Arsızı albümünü çıkarmıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar