Yetişkin film sektörünün en çok izlenen teması koronavirüs oldu

Koronavirüs tüm dünya için giderek daha büyük bir tehdit haline gelirken, yetişkin film sektörü de krizi fırsata çevirdi. Yetişkin film sitelerine koronavirüs temalı yapımlar yükleniyor, oyuncular filmlerde maskelerle görülüyor.

Yetişkin film sektörünün en çok izlenen teması koronavirüs oldu - Sayfa 1

Tüm dünyanın kabusu haline gelen koronavirüs, yetişkin film endüstrisinde yeni bir dalga yaratıyor.Asya kökenlilere karşı ırkçı unsurlar içeren filmlerin yanı sıra, bazı filmlerde koronavirüsten korunma yöntemleri de işleniyor.

1 8
 
Yetişkin film sektörünün en çok izlenen teması koronavirüs oldu - Sayfa 2

ABD merkezli haber sitesi Vice'a göre, koronavirüs temalı yetişkin filmleri, yetişkin film sitelerinde en çok izlenenler arasında.

2 8
 
Yetişkin film sektörünün en çok izlenen teması koronavirüs oldu - Sayfa 3

Bu filmlerde oyuncular, ameliyat maskeleri ve N95 model tam koruyucu maskelerle cinsel ilişkiye giriyor, doktor ve hasta rolü oynuyor ya da bazı filmlerde koronavirüsten korunma yollarını anlatıyor.

3 8
 
Yetişkin film sektörünün en çok izlenen teması koronavirüs oldu - Sayfa 4

Bir yetişkin film sitesinde 'koronavirüs' etiketiyle aratıldığında 115 sonuçla karşılaşılıyor. Koornavirüsün ilk olarak Çin'de çıkması nedeniyle, filmlerin çoğunda Asya kökenli kişiler virüsten enfekte olmuş kişiler olarak yansıtılıyor.

4 8