Yeşim Salkım'dan Demet Akalın'a Hatay cevabı

Yeşim Salkım, Hatay sınır birlikleri ziyaretine çağırılmadığı için isyan eden Demet Akalın'a sert bir göndermede bulundu.

Yeşim Salkım'dan Demet Akalın'a Hatay cevabı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
7 Nisan 2018 Cumartesi 11:55

Hatay'da sınır birliklerine ziyarete giden ünlüler hala gündem olmaya devam ediyor. Sınırdaki askeri birlik ziyaretine gidemeyen Demet Akalın tepki göstermişti. Bunun üzerinde Yeşim Salkım Demet Akalın'a ağır bir göndermede bulundu. İşte Yeşim Salkım'ın Demet Akalın için söylediği sözler..

Başta Demet Akalın olmak üzere Hatay'daki sınır birliklerini ziyaret eden ünlüler arasında yer almayan sanatçılar çağırılmadıkları için sosyal medyada tepki göstermişti.

Günlerdir şarkıcı Demet Akalın ve İmparator İbrahim Tatlıses arasında yaşanan Hatay kavgasına Yeşim Salkım ve annesi sosyal medyada sert tepki gösterdi.

YEŞİL SALKIM'DAN DEMET AKALIN'A GÖNDERME

Tartışmayı twitter'dan eleştiren Salkım, annesinin videosunu paylaştı ve 'Al işte evladı aslanlar gibi askerlik yapmış hemde 24 yaşında bir anne benim annem ... Bunları söylemek bile ayıp ama anlamıyorsunuz arkadaş yok şarkıcı yok oyuncu yok politikacısı yok bunun vatani görev bu yapılacak orta bizim için savaşıyorlar yok gittim gidemedim' ifadelerini kullandı.

DEMET AKALIN'DAN İBRAHİM TATLISES'E GÖNDERME

Geçtiğimiz günlerde Hatay'da Mehmetçik'i ziyaret eden ünlü isimler arasında yer almayan isimlerden Demet Akalın, sitemini sosyal medya hesabından dile getirmişti.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Demet Akalın, 'Beni arayan kimse olmadı. Hadi arayıp ulaşamadınız. Kocama ulaşsaydınız. Benim bütün işlerimle o ilgileniyor. Bu konuyla alakalı bana ulaşan olmadı' dedi açıklamasında bulunmuştu.

Demet Akalın, bugün ise Twitter hesabından hala sinirinin geçmediğini gösteren bir paylaşımda bulundu ve İbrahim Tatlıses'e de laf attı.

'Erkek kardeşim 2 Mayıs'ta askere gidiyor' diyen Akalın, 'Bana yusuf yusuf diyen İbrahim Tatlıses! Yazık! Siz de gönderin çocuklarınızı, hepiniz gönderin, hadi bakalım!' diye çıkıştı.

DEMET AKALIN'DAN CEM CEMİLAY'A GÖNDERME

Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşına giderken zem zem suyu dolu bidonla görüntülenen Demet Akalın, magazin dünyasında haber olmuştu. Vatan yazarı Cem Cemilay bu görüntüyle köşesinde ' Dürüye'nin güğümler Demet'in bidonu' yazarak dalga geçti.

Sosyal medya hesabından bu yazıya tepki gösteren Demet Akalın ' Bana sayginiz olmayabilir cem bey ama Muslumanlarin iicin kutsal olan zem zem suyuyla dalga gecemezsiniz!' diye yazdı.

Paylaşımına düştüğü notta oldukça sert ifadelerle Cem Cemilay'a karşılık veren Akalın 'Mübarek Kabe ‘den gelen zem zem suyumla dalga gecdiginiz iicn sizi Alllaha havale ediyorum! Arkadsimin evine girerken arkamdan gelin resim cekin demedim! Insanlarin inanclariyla dalga gecmeyin gunah! Bana sayginiz olmayabilir cem bey ama Muslumanlarin iicin kutsal olan zem zem suyuyla dalga gecemezsiniz! Bizde sizin manasiz yazilrinizdan uzerimden prim yapmanizdan cok sikildik! Agzimizi acmiyoruz!ama o sizin kirli dilinizden isterse herkezin agzinda var olan dili kirletmeyi uygun gormuyoruz! Allah akil fikir versin!!!!!!' diye yazdı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar