Yaşar İpek, Seren Serengil'in eski sevgilisi Özay Bakır'a tehdit ve ölüm mesajları attı

Seren Serengil’in eski sevgilisi sanatçı Özay Bakır, kendisine atılan tehdit ve ölüm mesajları sonrası savcılığa başvurdu. Peki ama Seren Serengil'in eski sevgilisi Özay Bakır'ı kim ve neden ölümle tehdit ediyor?

Yaşar İpek, Seren Serengil'in eski sevgilisi Özay Bakır'a tehdit ve ölüm mesajları attı
Son Güncelleme: 14 Şubat 2020 Cuma 12:07
17 Mayıs 2018 Perşembe 14:49

Özay Bakır'ı kim tehdit ediyor?

Özay Bakır, annesinin dahil Yaşar İpek tarafından arandığını ifade etti. Peki ama Özay Bakır neden Yaşar İpek tarafından tehdit ediliyor? İşte bu soruyla ilgili detaylar haberimizde.

Özay Bakır neden tehdit ediliyor?

Kendi hesabındaki bir videoda, Hazine çalışanlarına şarkı söylerken, yanında dolaşan Seren Serengil’in görünmesine kafayı takan Yaşar İpek’in tüm mesajları Özay Bakır tarafından savcılığa teslim edildi.Sanatçı Özay Bakır, eski sevgilisi Seren Serengil’in nişanlısı Yaşar İpek’i savcılığa verdi.  UçanKuş muhabirleri, Çağlayan adliyesine yapılan dava dilekçesine ulaştı

Bakır, ilk etapta Seren Serengil’den şikayetçi olmayarak, sadece bilgisine danışılmak üzere savcılığa davet edilmesini talep etti. Bunun gerekçesi olarak da Seren Serengil’in kendi hesabından da kendisine tehditler ve hakaretler yazılmasını gösterdi.

Yaşar İpek'ten Seren Serengil'in Eski Sevgilisi Özay Bakır'a: Sei felç ederim, mekanı basarım!

UçanKuş’un ulaştığı dava dilekçesinde yer alan mesajlar çok ağır.  Dava dilekçesinde 3. şahıslar vasıtasıyla öldürme, felç bırakma ve çalıştığı mekanı basma tehditleri yüzünden dava açılması talep edildi.

Bu mesajların yaklaşık 3 aydır devam ettiği ve Özay Bakır’ın, olayların devamında annesine bile mesaj atılması, hatta Yaşar İpek tarafından annesinin telefonla aranıp hakaret edilmesine kadar uzaması sonunda bu başvuruyu yaptığı öğrenildi.

Bakır, kendi hesabındaki bir videoda, Hazine çalışanlarına şarkı söylerken, yanında dolaşan Seren Serengil’in görünmesine kafayı takan Yaşar İpek’in tüm mesajlarını savcılığa teslim etti.

Ancak işin ilginç yanı Seren Serengil kendi hesabında da hala Özay Bakır’la olan birçok paylaşımını silmemiş!.. Hatta hatta Özay Bakır’la ilk çıktığı dönemin videolarının da hala hesabında olması kafaları iyice karıştırıyor.

UçanKuş’un bu özel haberi sonrası olayın ortaya çıkması nedeniyle öncelikle Özay Bakır’ın nasıl bir açıklama yapacağı ve Seren Serengil’le Yaşar İpek’in ise nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

İŞTE YAŞAR İPEK'İN SEREN SERENGİL'İN ESKİ SEVGİLİSİ ÖZAY BAKIR'A ATTIĞI TEHDİT MESAJLARI!

Yaşar İpek, Seren Serengil'in eski sevgilisi Özay Bakır'a tehdit ve ölüm mesajları attı

Yaşar İpek, Seren Serengil'in eski sevgilisi Özay Bakır'a tehdit ve ölüm mesajları attı

İŞTE ÖZAY BAKIR’IN HESABINDA OLAN VE BU NEDENLE MESAJLAR YAZDIĞI İLERİ SÜRÜLEN VİDEO; ALTINDA İSE HALA SEREN SERENGİL’İN HESABINDA OLAN TANIŞMA VİDEOSU VE HALA HESABINDA DURAN PAYLAŞIM VAR.

Yaşar İpek'i sinirlendiren Özay Bakır'ın paylaştığı videonun görüntüleri

 YAŞAR İPEK'TEN YANIT

Yaşar İpek, nişanlısı Seren Serengil’in eski sevgilisi Özay Bakır’ı ölümle tehdit ettiği iddialarına yanıt verdi.

Yaşar İpek, nişanlısı Seren Serengil’in eski sevgilisi Özay Bakır’ı ölümle tehdit ettiği iddialarını, “Öyle bir şey yok. O arkadaşın lastiği büyümüş” diyerek yalanladı. Seren Serengil’le olan videolarını silmeyen eski sevgilisi Özay Bakır’a eşi Yaşar İpek’ten sert tepki geldi. Özay Bakır için şunları söyledi: “O arkadaşın lastiği biraz büyümüş” diyen şarkıcı, “Beni, tehdit ettiğim gerekçesiyle savcılığa şikayet etmiş, öyle bir şey yok. Önce avukatımız aradı, ardından Seren, sonrasında da birtakım arkadaşlarım aradı. İnat edip silmedi” Şarkıcı rica etmememize rağmen silmiyor: “En son ben aradım, işe yaramadı. Patronuna ulaştım, "İnat ediyor, silmiyor" dedi. Reklam peşinde olduğu kesin. Yakın zamanda albüm çıkaracak. İnsanda biraz onur, karakter olacak. Benim eski sevgilim başkasının elini tutuyorsa, o saatten sonra ne resmini koyar, ne de adını anarım. İnsan olayı buraya getirmemeli” diyerek konuştu. Seren Serengil ise “Şu an evliliğime odaklandım. Eşimin dışında bir şey düşünmüyorum” dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar