Yaptıkları herkesi şoke etti

ABD'nin Florida eyaletinde bir kadın öğretmen, iki öğrencisiyle evinin havuzunda cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Yaptıkları herkesi şoke etti - Sayfa 1

ABD'nin Florida eyaletinde yaşanan olayda, bir okulda asistan öğretmen olarak çalışan 27 yaşındaki Kirstie None Rosa adlı kadın, reşit olmayan iki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmek suçundan gözaltına alındı.

1 12
 
Yaptıkları herkesi şoke etti - Sayfa 2

İddiaya göre asistan öğretmen, 15 yaşındaki iki öğrencisine alkol ve uyuşturucu madde verip onları bir ev partisine götürdü. Rosa burada, apartman sakinlerinin ortak kullandığı havuzda iki öğrencisiyle ilişkiye girdi.

2 12
 
Yaptıkları herkesi şoke etti - Sayfa 3

Rosa'nın öğrencileriyle ilişkiye girdiğini fark eden parti sahibi kadın, öğretmeni de öğrencileri de evinden kovup durumu emniyet güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceledi ve olay ile ilgili soruşturma başlatılmasına karar verdi.

3 12
 
Yaptıkları herkesi şoke etti - Sayfa 4

Rosa'nın asistan öğretmen olarak görev yaptığı okul olan Collier County School, olaylardan haberdar olmadıklarını bildirirken, öğretmenin işine son verildiği açıklamasında bulundu.

4 12