Vatanım Sensin yeni sezon ne zaman? Vatanım Sensin 2 Kasım'da başlıyor mu?

Vatanım Sensin yeni sezon ne zaman başlayacak? Fragmanı yayınlanan Vatanım Sensin ikinci sezon ne zaman başlıyor?

Vatanım Sensin yeni sezon ne zaman? Vatanım Sensin 2 Kasım'da başlıyor mu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:44
1 Kasım 2017 Çarşamba 16:52

Vatanım Sensin 2. sezon! Vatanım Sensin ne zaman başlayacak? Yeni sezonun ilk fragmanı belli oldu! Peki yayın tarihi ne zaman? Vatanım Sensin 2 Kasım’da mı başlayacak? Cevdet’in yaşadığı müjdesiyle sevinen dizi takipçileri yayın tarihi araştırmalarını sıklaştırdı. Haziran ayında sezon finali veren Kanal D dizisi Vatanım Sensin’in 2 Kasım’da ekranlara geri döneceği iddia edildi.

Peki iddialar doğru mu? Vatanım Sensin yeni sezonu iddia edildiği gibi 2 Kasım’da başlayacak mı? Geçtiğimiz hafta dizinin 2 Kasım’da başlayacağı iddiaları karşısında büyük bir heyecan yaşayan dizi takipçileri, Kanal D yayın akışıyla kafa karışıklığı yaşadı. Peki, Vatanım Sensin yeni sezon ne zaman başlayacak? Fragmanıyla heyecan yaratan fenomen diziyle ilgili tüm gelişmeler...

İLK FRAGMAN YAYINLANDI

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayıp, büyük beğeni toplayan Vatanım Sensin yeni sezon fragmanıyla heyecanın giderek artacağının sinyallerini vererek yeni sezonu heyecanla bekleyen seyircisini daha da meraklandırmayı başardı. Buna göre; savaşın şiddeti giderek artıyor, Yunan Ordusu'na karşı verilen mücadelede yeni bir dönemece giriliyor!


Sevr antlaşmasından sonra Türk milletini neler bekliyor? Cevdet ve ailesinin İzmir'de işgalcilere karşı verdiği amansız mücadele devam edecek mi? Yunan Ordusu'nun Anadolu'yu işgal emelleri son bulacak mı? Vatanım Sensin merakla beklenen yeni sezonuyla yakında Kanal D'de!

Vatanım Sensin için dilden dile dolaşan tarih 2 Kasım 2017! Ancak henüz Kanal D'den konu ile ilgili bir açıklama yok. Kanal D'nin sitesinde de hala 'yakında' ibaresi duruyor. Peki gerçekten Vatanım Sensin yeni sezon ne zaman başlayacak? Ne yapım şirketinden ne de yayıncı kanal Kanal D'den henüz net bir açıklama yok.

VATANIM SENSİN SEZON FİNALİ

Vasili’yi suçüstü yakalatan Cevdet, taarruzu kısa bir süreliğine geciktirmeyi başarır. Cevdet, zayiat olmadan zafer kazanılmayacağını söyler ve büyük bir karar verir.

 

Yunan olduğunu öğrenen Ali Kemal, derin bir uçurumun kıyısında dolanır. Biri yıllarca oğlundan, diğeri ise kocasından ayrı düşmüş ve nihayetinde İzmir’i terk etmek zorunda kalan iki acılı kadın; Veronika ve Azize…

Bir yol ayrımında sevdiklerine kavuşmayı bekler. İkisi de umduğundan başka bir şeyle karşılaşacaktır bu dönemeçte.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar