Vatanım Sensin 44. Bölüm fragmanı yayınlandı

Vatanım Sen dizisinin 44.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki ya dizinin yeni bölüm gelişmelerinde neler var? Cevdet'in durumu ne olacak?

Vatanım Sensin 44. Bölüm fragmanı yayınlandı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
6 Şubat 2018 Salı 15:24

Perşembe akşamları ekrana gelen Vatanım Sensin dizisinin 44.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta Vatanım Sensin'in 43.bölümünde Azize ile ailesinin kavuşma sahnesi izleyicileri ekrana kilitlemişti. Bu hafta ise Cevdet'in tutuklanma sahnesi yine ekrana kilitleyecek gibi. İşte Vatanım Sensin 44.bölüm fragmanı..

Vatanım Sensin 43.Bölümde Neler Oldu?

Kanal D ekranlarının reytingleri alt üst eden tarihi dizisi Vatanım Sensin’in yeni bölümünden ilk görüntüler paylaşıldı.1 Şubat Cuma tarihli Vatanım Sensin 43. bölümünde Azize’nin kendilerinden ayrı kaldığı süreçte neler yaşadığını merak eden Cevdet, gerçeklerin peşine düştü. Sürprizlerle dolu gelişmelerin olduğu dizinin son bölüm finalinde Azize'ye tecavüz eden Yunan komutan, Cevdet'in evine geldiğinde kapıda Azize'yi gördü. Azize, kendisine tecavüz eden komutanı karşısında görünce dondu kaldı. Cevdet ise hiç düşünmeden, Yunan komutanı askerlerinin yanında kurşun yağdırarak öldürdü. Bu olayın doğuracağı sonuçları merak eden izleyiciler, heyecanla Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanını bekliyordu. İşte yeni bölümden ilk detaylar!

Vatanım Sensin 44. yeni bölüm fragmanında Cevdet tutuklanıyorVatanım Sensin yeni bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. Geçtiğimiz hafta Azize ve ailesinin kavuşma sahnesiyle ekrana kilitleyen Vatanım Sensin’in 44. bölümünde Cevdet tutuklanıyor! Türk ordusu ve efeler, Yunan askerlerine karşı taarruza geçiyor! İşte Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı ve son gelişmelerin kısa bir özeti!

Azize'nin hayatında büyük yıkım noktası olan cinsel saldırıyı yapan Yunan komutanı, Cevdet tarafından öldürülmüştür. Yunan askerler tarafından tutuklanarak karargaha götürülen Cevdet, savaşın kaderini de değiştirmiştir. Nefsine yenik düştüğünü kabul eden Cevdet, artık dördüncü kolordunun başında olmayabilir. Cevdet'in başına geleceklerden korkan Azize, Yakup'tan yardım beklemektedir. Türk ordusu ve efeler, Yunanlara karşı bu savaşta yan yana çarpışacaktır. Sayıca ve silah olarak yeterli olmadıklarını bilen Türkler, vatan için ölmeye hazırdır. Vatanım Sensin, merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Vatanım Sensin 44.Bölüm Fragmanı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar