için kaldı

Vatanım Sensin 41 bölüm fragmanı: Tevfik'i Cevdet'in elinden kurtaran Azize oldu

18 Ocak Vatanım Sensin 41. bölüm fragmanları yauyımlandı. Tevfik'i Cevdet'in elinden kurtaran Azize olurken, Hilal ve arkadaşları Mehmet'in yasını tutuyor.

Vatanım Sensin 41 bölüm fragmanı: Tevfik'i Cevdet'in elinden kurtaran Azize oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
18 Ocak 2018 Perşembe 15:18

Cevdet'in Tevfik'in alnına silahı dayadığı Vatanım Sensin 41. bölümü izleyicide heyecan yarattı. Ancak Tevfik yine ölümden son anda kurtuldu. Tevfik'i Cevdet'in elinden kurtaran ise Azize oldu. Peki Vatanım Sensin 41. bölümde Hilal ile Leon aşkında neler olacak? Peki Vatanım Sensin 41. bölüm fragmanından anladığımız kadarıyla Azize'nin yaşadığını öğrenen Cevdet ne yapacak?

Vatanım Sensin son bölümde Leon ve Hilal arasında meydana gelen yakınlaşma devam ederken Cevdet, Leon'a Hilal ile olan durumlarının farkında olduğunu dile getirmişti. İç karışıklıkların savaştan bile daha tehlikeli olabileceğinin açıklanmasının üzerine Cevdet, Milli Mücadele'ye zarar gelmesinden çekinmişti. İşte Vatanım Sensin dizisinin 18 Ocak Perşembe günü ekrana gelecek bölümünde yaşanacak gelişmelerin tamamı...

18 OCAK VATANIM SENSİN 41. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ: Kanal D'den gelecek bölümle ilgili yapılan açıklama şu şekilde; Tevfik ile karşı karşıya gelen Cevdet, hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalıyor! Cevdet, öldü sanılan Azize hakkındaki gerçekleri öğrenmeye adım adım yaklaşır.

Yunan Ordusu tarafından yapılan baskında yakalanan Mehmet, mühimmatların yerini itiraf etmesi için zorlanır. Mehmet ve diğer vatanseverler, karşı hamle yapmak için gizli bir plan yaparlar. Silahların konulduğu sandıkların için bomba yerleştirirler ve Mehmet, bu uğurda vatan için kendisini feda etmeye hazırdır.

MEHMET ŞEHİT OLUR: Mehmet, Leon’un bombaların patlayacağı olay yerinde kalmasını istemez ve Hilal’in de dışarıda olduğunu söyler. Leon, bu bilgiyle soluğu Hilal’in yanında alır. Mehmet ise sıktığı kurşunla büyük bir patlamanın gerçekleşmesine sebep olur. Vatanım Sensin 41. bölümde Hilal ve arkadaşları şehit olan arkadaşları Mehmet'in yasını tutumaktadır.

TEVFİK'TEN DAĞISTANLI HAMLESİ: Dağıstanlı, Yunan bankasından çalınan paraları yeni mücadelesinde kullanmayı hedefler. Yanık Efe adıyla kendisini tanıtan Tevfik, bu hakikati öğrenir. İsmet Bey’i de zorla çiftliğinde tutan Dağıstanlı’ya karşı yeni bir hamle yapılır.

Dağıstanlı’nın aldığı ilacı karıştıran Tevfik, gitgide kontrolünü kaybederek bambaşka birine dönüşmesine neden olur. Dağıstanlı, çiftliğindeki herkesin aç bir halde olmalarını umursamaz ve parayı farklı bir yerde kullanmak istemesi, hedef haline gelmesine sebep olur. Tevfik, tüm efeleri Dağıstanlı’ya karşı bir hale getirir ve kendisine yöneltilen silahlar karşısında Dağıstanlı, tüm gücünü kaybeder.

CEVDET AZİZE'NİN YAŞADIĞINI ÖĞRENİR: Tevfik’in canını bağışlayan Cevdet, ondan intikamını almak için bir araya gelirler. Tevfik’i öldürmemek için hiçbir nedeni olmadığını düşünen Cevdet, yanılıyordur. Zira Tevfik, söyleyeceği bir kelimeyle herşeyin değişeceğini ifade eder. Tevfik, öldü zannedilen Azize’nin yaşadığını ve yerini sadece onun bildiğini söyler. Bu gizli gerçek, Cevdet için yeni bir başlangıç olur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar