Scarlett Johansson arabada cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti! İşte ünlülerin cinsel hayat sırlar

Kimi arabada cinsel ilişkiye girmeyi heyecanlı buluyor, kimi ise yeni aldığı ayakkabıyı ilk olarak yatak odasında deniyor. İşte gösteri dünyasının güzellerinin ağızları açık bırakan cinsel fantazileri.

Scarlett Johansson arabada cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti! İşte ünlülerin cinsel hayat sırlar - Sayfa 1

Onlar gösteri dünyasının güzellikleri ve yetenekleriyle hayran bırakan isimleri. Attıkları adımlar dahi haber konusu olan güze oyuncuların cinsel hayatları da merak edilmiyor değil.

1 9
 
Scarlett Johansson arabada cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti! İşte ünlülerin cinsel hayat sırlar - Sayfa 2

Netflix dizisi The Crown'un yeni sezounda Prenses Diana'yı canlandıran 24 yaşındaki Emma Corrin, çantasında her zaman cinsel oyuncağı taşıdığına dair şaka yaparak, Prenses Diana'nın özel sırrına bir göndermede bulundu. Bunun üzerine ünlülerin cinsel sırları yeniden gündeme geldi.

2 9
 
Scarlett Johansson arabada cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti! İşte ünlülerin cinsel hayat sırlar - Sayfa 3

31 yaşındaki Alman gitarist Tom Kaulitz ile evli olan 47 yaşındaki ünlü model Heidi Klum geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada "Bazı insanlar yatakta daha deneyseldir, bazıları ise sıkıcıdır. Eğer yatakta vahşi biriysen bunu ortaya çıkar ki, karşındaki kişi senin küçük şeytan boynuzların olduğunu görebilsin. Bazen normların dışında şeyler yapmak iyidir" demişti.

3 9
 
Scarlett Johansson arabada cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti! İşte ünlülerin cinsel hayat sırlar - Sayfa 4

Hiçbir şeyin kendisini arabada cinsel ilişkiye girmek kadar heyecanlandırmadığını düşünen 35 yaşındaki yıldız isim Scarlett Johansson "Arabada seks yapmayı seviyorum. Gerçekten çılgın bir şey yapmak isteseydim, bu arka koltukta yapmak olurdu" dedi.

4 9