Ünlü yıldız, babasını kocasıyla yatakta bastı! İşte ünlülerin geçmişi

Şimdinin yıldız isimleri şöhret basamaklarını tırmanırken kolay yollardan geçmedi. Bir oyuncu babasını öldüren kişinin annesi olduğunu yıllarca saklamayı başarırken, bir başka ünlü ise kocasını babasıyla yatakta bastı. İşte ünlü isimlerin dudak uçuklatan hikayeleri!

Ünlü yıldız, babasını kocasıyla yatakta bastı! İşte ünlülerin geçmişi - Sayfa 1

İngiltere'nin Emmy ödüllü en önemli yıldızlarından biri olan Vanessa Redgrave'in, babasını kocasıyla aynı yatakta yakaladığı ortaya çıktı. İngiliz Daily Mail Gazetesi'nde yer alan habere göre Redgrave, büyük bir aşk yaşadığı film yönetmeni ve yapımcısı Tony Richardson'la Nisan 1962'de evlendi. Çiftin iki kızları oldu ama mutlulukları kısa sürdü. Çünkü başarılı oyuncunun kocası biseksüeldi! Redgrave'in, arkadaşı olan, Brian Desmond Hurst, ünlü oyuncunun bir gün eve erken döndüğünü ve babasıyla kocasını aynı yatakta yakaladığını açıkladı. Hurst'ün anlattıklarına göre Redgrave'in, "sör" unvanlı babası Michael Redgrave utanacağı yerde kızına "Hayatım sen de onu seviyorsun ben de, bunda ne sorun var" deme cüretini gösterdi.

1 16
 
Ünlü yıldız, babasını kocasıyla yatakta bastı! İşte ünlülerin geçmişi - Sayfa 2

Oscar ödüllü yıldız Charlize Theron, gençlik yıllarında yaşadığı travmanın etkisinden uzun süre kurtulamadı. Güney Afrikalı yıldızın hayatındaki en kötü gün 21 Haziran 1991. Theron'un alkolik olan babası o gece eve sarhoş olarak geldi ve o sırada 15 yaşında olan yıldızın yatak odasına ateş açtı. Bunun üzerine annesi Gerda, kocasını silahla vurarak öldürdü. "Babam hastaydı, bir alkolikti" diyen Charlize Theron "Bizi fiziksel olarak değil ama sözle taciz ederdi. Ve annemin yaptığına gelince... Benim kızım da aynı durumda olsaydı.Ben de aynı şeyi yapardım" diye o geceyi anlatmıştı.

2 16
 
Ünlü yıldız, babasını kocasıyla yatakta bastı! İşte ünlülerin geçmişi - Sayfa 3

Julia Roberts, oldukça kalabalık bir grupla katıldığı cinsel ilişki partisinin görüntüleri ortaya çıkınca hayranlarını şok etmişti. Uzun süre gündemde kalan bu video nedeniyle Roberts'ın imajı yerle bir olmuştu.

3 16
 
Ünlü yıldız, babasını kocasıyla yatakta bastı! İşte ünlülerin geçmişi - Sayfa 4

1996'da evlendiği eski eşi Tommy Lee ile balayına giden oyuncu Pamela Anderson, fantezi amacıyla ilişkilerini kameraya çekmişti. Çiftin evine hırsız girince, kaset çalınmış, ünlü çift zor durumda kalmıştı. Görüntüler internette yayınlanınca büyük skandal olmuştu.

4 16