için kaldı

Ufak Tefek Cinayetler 15. bölüm fragmanı

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin merak edilen 15.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Ufak Tefek Cinayetler 15. bölüm fragmanı..

Ufak Tefek Cinayetler 15. bölüm fragmanı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
6 Şubat 2018 Salı 13:46

Bu hafta Ufak Tefe Cinayetler dizinin 15.bölümünde neler olacak? Bu akşam ekrana gelecek Ufak Tefek Cinayetler 15. bölümde hangi olaylar yaşanacak?

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde Serhan’ın aldığı radikal karar herkesi şaşkınlığa uğratmıştı. Bir yandan Serhan’ın evi terk etmesi bir yandan da Pelin’in satın aldığı evi geri vermemesi Merve’nin bunalıma girmesine neden olmuştu. İşte yeni bölümde Ufak Tefek Cinayetler dizisinde yaşanacakların tamamı…

UFAK TEFEK CİNAYETLER FRAGMAN VİDEOSU VE 15. BÖLÜM ÖZETİ

Serhan’ın başka bir kadına aşık olduğunu ve bu yüzden evi terk ettiğini söyleyen kişiler Merve’nin yeniden şüphelenmesine neden olacak. İlk başlarda “Kaç yıllık kocam tanımaz mıyım onu?” diyen Merve daha sonra ipuçlarını birleştirerek Serhan’dan şüphelenmeye başlayacak. Okulda çıkan yangında iki küçük çocuğun mahsur kalması ise Taylan ve diğerlerini gözyaşları içerisinde bırakacak. Panik yapan Pelin çocukların yangından kurtarılması için yalvaracak. Öte yandan aynı bölgede olan Oya da yangında mahsur kalan çocuklar için neler yapabileceğini düşünmeye başlayacak.

Yayıncı kuruluşun yeni haftada ekrana getireceği bölümle ilgili yaptığı özet açıklaması ise şu şekilde; Merve, evliliğinin peşinde, Mehmet Arzu'nun, Burcu kendi gündemlerinin peşindeyken, Oya ve Serhan nihayet mutlularken birden korkunç bir şey oluyor. Menfaat oyunları, Ufak Tefek Cinayetler işlenirken aniden hayat duruyor! Çünkü şu an herkes için can güvenliği sorunu var. Herkesin "ölüm var" gerçeğini buz gibi yaşadığı bir ana geliyoruz. Sarmaşık ahalisi belki de hayatlarının en zor gününü geçirecek. Sonuç ne olacak?

UFAK TEFEK CİNAYETLER 14. SON BÖLÜM ÖZETİ

Oya ve Edip, 96’yı anlatıyor, ortalık fena karışıyor. Şer birliği için bedel ödeme vakti geldi. Oya’nın patlattığı bombalar deprem etkisi yaratıyor. Peki Merve şimdi ne yapacak? İşler kontrolünden öyle bir çıktı ki hemen bir hamlede bulunmazsa her şey elinden yitip gidecek. Merve’yi ancak zehir gibi zekası kurtarabilir. Pelin’inse gözü yaşlı…

Taylan hayatının bir yalan üzerine kurulu olduğunu anlayınca fırtına gibi esiyor. Pelin ne yapacağını bilemez halde, Merve’den medet umuyor. Arzu da geçmişin bedelini ağır ödüyor; Nilay evi terk ediyor. Arzu kızını geri kazanabilecek mi? Oya ve Serhan bir dönüm noktasında artık. Ya aşkı seçecekler ya da mutsuz ama alışkın oldukları hayatı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 15.BÖLÜM FRAGMANI

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar