için kaldı

Ufak Tefek Cinayetler 12. ve son bölüm fragmanı: Merve Serhan'ı hapisten çıkardı!

Ufak Tefek Cinayetler 12. ve son bölüm tanıtımı 16 Ocak bölümünde neler olacağını gösterdi. 16 Ocak Ufak Tefek Cinayetler 12. bölüm fragmanı haberimizde!

Ufak Tefek Cinayetler 12. ve son bölüm fragmanı: Merve Serhan'ı hapisten çıkardı!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
12 Ocak 2018 Cuma 18:00

Ufak Tefek Cinayetler 12. bölüm, yeni bölüm fragmanı yayımlandı! 16 Ocak Salı günü yayınlanacak son bölümde Merve Serhan'ı hapisten çıkarıyor. Evini satmasının ardından Serhan'ı hapisten kurtaran Merve ise evinin elinden gitmesinin ardından gözyaşları içerisinde kalacak. İşte Ufak Tefek Cinayetler 12. bölüm fragmanı ve yeni bölümde dizide yaşanacaklar...

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde (12. bölüm) Merve çaresiz bir şekilde eşini kurtarabilmek için elinden geleni yapmıştı. Serhan’ın nitelikli dolandırıcılık suçu işlediğinin iddia edilmesi üzerine başta Merve ve Oya olmak üzere herkes harekete geçmişti. İşte Ufak Tefek Cinayetler fragman videosu ve bu hafta yaşanacaklar...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 11. BÖLÜMDE NELER OLDU? Serhan’ın evi satmasını istediği Merve, eşinin hapisten kurtulabilmesi için çaresiz gelen teklifleri kabul edecek. Edip ise Serhan’ın bu durumundan faydalanarak evi satın almak için harekete geçecek. Evin devir işlemlerinin yapıldığı esnada satın alan kişiyi gören Merve ise büyük bir şok yaşayacak. Geçtiğimiz hafta Oya ve Serhan yakınlaşmasını kıl payı kaçıran Merve arkasından dönen oyunlardan haberdar olmaya çalışmıştı.

OYUNCU KADROSU: Ufak Tefek Cinayetler , bir Türk gerilim televizyon dizisi. İlk bölümü 24 Ekim 2017'de Star TV'de yayınlandı. Dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen yer almaktadır. İşte oyuncu kadrosu:

Oya Toksöz (Gökçe Bahadır)
Merve Aksak (Aslıhan Gürbüz)
Pelin Tarhan (Bade İşçil)
Arzu Kara (Tülin Özen)
Serhan Aksak (Mert Fırat)
Taylan Tarhan (Ferit Aktuğ)
Mehmet (Yıldıray Şahinler)
Edip (Selim Bayraktar)
Burcu (Duygu Sarışın)

UFAK TEFEK CİNAYETLER 12. BÖLÜMDE NELER OLACAK? Yayıncı kuruluştan 9 Ocak günü ekrana gelecek bölümle ilgili yapılan açıklama ise şu şekilde; Serhan’ın tutuklanması Sarmaşık’ı tepetaklak ediyor. Oya, Merve ve Arzu’nun hayatları, bu tutuklanma ile buz kesiyor. Arzu işini, Merve Sarmaşık’ı, Oya Serhan’ı kaybetmek üzere. Ya kabullenecekler ve sonuçlarına katlanacaklar, ya da bir çare yaratacaklar. Aradıkları çıkış yolunu bulabilecekler mi? Serhan’ın ise eli kolu bağlandı. Çıkış yolu arıyor. Pelin ve Burcu ise, ince hesaplara giriyorlar. Sahipsiz bir Sarmaşık, ikisinin de hoşuna gidiyor. Acaba hesapları tutacak mı?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar