için kaldı

Tuvalette ilişkiye giren de var sahnede tacize uğrayan da!

Bir dönem magazin dünyasını sarsan skandalları hatırlıyor musunuz? Tuvalette cinsel ilişkiye girdiği iddia edilenler, sahilde yasak aşkıyla görüntülenenler, sahnede taciz edildiğini söyleyenler, canlı yayında tokatlananlar... İşte ünlü isimlerin unutulmayan skandalları.

Tuvalette ilişkiye giren de var sahnede tacize uğrayan da! - Sayfa 1

Hande Ataizi ile Cihan Ünal'ın başrolünü paylaştığı Özel Hayatlar adlı oyun, servis edilen cüretkar fotoğrafları ile gündeme gelmişti. Ataizi daha sonra bu sahnelerde üstü kapalı bir biçimde rol arkadaşı tarafından tacize uğradığını ileri sürdü. Ataizi, iddiasında ısrarcı olsa da Ünal bu iddiaları kesin bir dille reddetti.

1 8
 
Tuvalette ilişkiye giren de var sahnede tacize uğrayan da! - Sayfa 2

Hande Ataizi'nin unutulmayan bir diğer skandalı ise Cem Davran'la birlikte sunduğu TV programında meydana geldi. Programa konuk olan Sevda Demirel'in alevli bir tartışma sonrası, "Ne dedin sen" diyerek Ataizi'ni tokatlaması yıllarca unutulmadı.

2 8
 
Tuvalette ilişkiye giren de var sahnede tacize uğrayan da! - Sayfa 3

Bir dizide Kadir İnanır'la birlikte oyunayan Buket Saygı, İnanır'ın kendisini cep telefonu mesajlarıyla taciz ettiğini ileri sürdü. İddiaları reddeden Kadir İnanır, mesajların aslında oyuncuyu motive etmek için gönderildiğini söyledi. Tartışmaya Saygı'nın o dönemki sevgilisi Çelik de katıldı. Mahkemeye taşınan olayda, Kadir İnanır'ın avukatı "Taciz iddialarından sonra Buket Saygı'nın mankenlik işleri açıldı. Kadir İnanır adını kullanarak kazanç elde etmeye çalışıyor." gibi iddialar ortaya attı. Buket Saygı'nın manken arkadaşları duruma tepki göstererek, "Biz kendimizi değil kıyafetleri sergiliyoruz." dedi. Tam 6 yıl süren dava, Kadir İnanır'ın 150 bin liralık tazminat ödemeye mahkum edilmesiyle sonuçlandı.

3 8
 
Tuvalette ilişkiye giren de var sahnede tacize uğrayan da! - Sayfa 4

Oynadığı dönemin yıldız futbolcusu olan Ümit Davala, şarkıcı Demet Akalın ile gece hayatında görüntülendi. Bir gece muhabirin "Sevgili misiniz?" sorusuna Davala, alkolün de etkisiyle "Sevgili değiliz, sadece bir geceyi birlikte geçirdik" diye yanıt verdi. Ümit Davala'nın bu sözü uzun süre konuşuldu.

4 8