için kaldı

Kimi partnerinin kalçalarına dokundu kimi konuğunun pantolonunu indirdi! İşte Türk televizyon tarihi

"Biz neler yaşamışız" dedirten anlarıyla Türk televizyon tarihine damga vuran skandalları yeniden sizler için derledik. Kimi partneri olan kadın sunucunun kalçalarına dokundu, kimi canlı yayında konuğunun pantolonunu indirdi. İşte hafızamızdan kazımak isteyeceğimiz televizyon skandalları.

Kimi partnerinin kalçalarına dokundu kimi konuğunun pantolonunu indirdi! İşte Türk televizyon tarihi - Sayfa 1

Belki de Türk televizyonlarının en unutulmazları arasında birinci sırayı alacak olay Seray Sever ile Ali Poyrazoğlu arasında yaşanmıştı. Seray Sever'in programına konuk olan Ali Poyrazoğlu kapanışta "Her şeyin bir ilki vardır Seray" diyerek poposuna dokunmuştu.

1 14
 
Kimi partnerinin kalçalarına dokundu kimi konuğunun pantolonunu indirdi! İşte Türk televizyon tarihi - Sayfa 2

Şu sıralar sağlık problemleriyle gündeme gelen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, bir dönem televizyonların yaramaz çocuğu konumundaydı. Skandal denince ilk akla gelen isim Erbil'in pantolon indirme olayı efsaneler arasında.

2 14
 
Kimi partnerinin kalçalarına dokundu kimi konuğunun pantolonunu indirdi! İşte Türk televizyon tarihi - Sayfa 3

Hülya Avşar, Ricky Martin olayını bilmeyen yoktur. Avşar kızı hayran kaldığı Ricky Martin'in herkesin önünde kalçasını ellemişti.

3 14
 
Kimi partnerinin kalçalarına dokundu kimi konuğunun pantolonunu indirdi! İşte Türk televizyon tarihi - Sayfa 4

Popstar Alaturka programında Bülent Ersoy'dan gelen pırt sesi sonrası Yıldız Tilbe'nin kendini tutamayıp kıkırdaması ve stüdyodaki herkesin gülmemek için kendini zor tutması uzun süre gündem olmuştu.

4 14