Hacker grubu Anonymous, Donald Trump'ın pedofili olduğunu iddia ettiği belgeler paylaştı

George Floyd isimli siyahi vatandaşın polis tarafından öldürülmesinden sonra savaş alanına dönen ABD'de dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous, protestolara destek vererek, Donald Trump'la ilgili belgeler paylaştı.

Hacker grubu Anonymous, Donald Trump'ın pedofili olduğunu iddia ettiği belgeler paylaştı - Sayfa 1

ABD'de polisin George Floyd'u öldürmesinin ardından protesto gösterileri ülke genelinde yayıldı. ABD'nin farklı yerlerinde protesto gösterileri devam ederken, dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous da Minneapolis Polis Teşkilatına (MPD) savaş ilan etti. Anonymous hem ABD Başkanı Donald Trump hem de İngiliz Kraliyet ailesi hakkında dünya gündemini sarsacak belgeler paylaştı.

1 12
 
Hacker grubu Anonymous, Donald Trump'ın pedofili olduğunu iddia ettiği belgeler paylaştı - Sayfa 2

ABD'de George Floyd'un ölümünün ardından başlayan protestolar farklı noktalarda sürüyor. Ülkenin farklı yerlerini yağmalayan protestocular ülkeyi adeta savaş alanına çevirdi. Zaman zaman çatışmaya dönüşen protestolar, sokağa çıkma yasağının olamsına rağmen giderek büyüyor.

2 12
 
Hacker grubu Anonymous, Donald Trump'ın pedofili olduğunu iddia ettiği belgeler paylaştı - Sayfa 3

Genellikle hükümetlere ve şirketlere siber saldırılar düzenleyen uluslararası hacker grubu Anonymous ise George Floyd protestolarına destek vererek Minneapolis Polis Teşkilatına (MPD) savaş ilan ettiğini duyurdu.

3 12
 
Hacker grubu Anonymous, Donald Trump'ın pedofili olduğunu iddia ettiği belgeler paylaştı - Sayfa 4

Anonymous George Floyd'un ölümünden sorumlu olan 4 polis memurunun yargılanması ve polis Derek Chauvin'in cinayetle suçlanması ile ilgili bir video paylaşarak açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

4 12