için kaldı

Emre Aşık Yağmur Aşık neden boşanıyor? Yağmur Aşık kimdir, kaç çocuğu var?

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın dün sabah Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na giderek iki çocuğunun annesi Yağmur Aşık’a boşanma davası açtığı bilgisine ulaşıldı. Peki ama Emre Aşık Yağmur Aşık çifti neden boşanıyor?Emre Aşık Yağmur Aşık boşanma nedeniyle ilgili haberimizi sizler için derledik.

Emre Aşık Yağmur Aşık neden boşanıyor? Yağmur Aşık kimdir, kaç çocuğu var?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
17 Kasım 2018 Cumartesi 15:21

Emre Aşık Yağmur Aşık neden boşanıyor? sorusu dün eski milli futbolcu Emre Aşık'ın Adalet Sarayı'na gitmesiyle gündeme geldi. Emre Aşık Yağmur Aşık çifti 2012 yılında evlenmişti. Emre Aşık Yağmur Aşık neden boşanıyor? Yağmur Aşık kimdir?‬ sorusunun yanıtı. 

Emre Aşık Yağmur Aşık neden boşanıyor?

Eski milli futbolcu Emre Aşık, dün sabah Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na giderek iki çocuğunun annesi Yağmur Aşık’a boşanma davası açtı. Emre Aşık konuyla ilgili "Evlilik birliğimiz temelden sarsıldı, anlaşamıyoruz..."‬ yorumunu yaptı. 

Yağmur Aşık kimdir?

Yağmur Aşık, bir dönem Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'da toğp koşturan eski futbolcu Emre Aşık'ın eşidir. Çift 2012 yılında dünya evine girmiştir. Posta gazetesinde 17 Temmuz günü hakkında şöyle bir haber yer almıştır: 

Yağmur Aşık yine bir kavga olayıyla bugün gündeme geldi. Daha önce kanadı kırık bir baykuşu veterinere götüren Yağmur Aşık, Veteriner Dilara Tezel'in ''Bu nesli tükenmek üzere olan kulaklı baykuş. Orman Bakanlığı'na teslim edeceğiz''demesi sonrası saldırıda bulundu. Henüz bu olayın üzerinden birkaç ay geçerken Yağmur Aşık bu sefer bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışan kadınla tartışma yaşadı.

PARK KAVGASI

İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde geçen 13 Ocak'ta meydana gelen olayda eski futbolcu Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık, ateşlenen oğlunu hastaneye götürdü. İddiaya göre aracını başhekimlik binası önüne bırakmak istedi. Güvenlik görevlisi Merve A., ise Yağmur Aşık'ı uyararak aracını oraya park etmemesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine güvenlik görevlisi ve Aşık arasında bir tartışma yaşandı.Aracından inen Aşık, yine iddiaya göre genç kadını darp etti. Karşılıklı atışmaya hastane polisi müdahale ederken taraflar birbirinden şikâyetçi oldu.

"ASIL MAĞDUR BENİM"

Darp raporunu dosyasına delil olarak ekleyen güvenlik görevlisi Merve A., Aşık'ın cezalandırılmasını istedi. Hakkında, "darp, hakaret ve tehdit" suçlarından dava açılan Aşık, Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıktı. Yağmur Aşık, "Olay günü çocuğum çok hastaydı. Hastaneye geldiğimde çocuğumun çok hasta olduğunu söyleyerek güvenlik görevlisinden ricada bulundum ancak ricamı reddetti. Ardından bağırıp hakaret etti ve 'Bana bak o... paran var diye kendini bir şey mi sanıyorsun?' dedi. Darp olayı zaten yoktur. Aksine beni aracımdan indirip itekledi. Asıl mağdur benim" diye konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar