Talat Bulut Ezgi Baylar’a da mı tacizde bulundu? Ezgi Baylar’dan taciz paylaşımı

Talat Bulut'un taciz iddialarına bir yenisi daha eklendi. Kostüm görevlisi ve Hande Ataizi'nden sonra Ezgi Baylar'dan da taciz açıklaması geldi. İşte Ezgi Baylar paylaşımının detayları..

Talat Bulut Ezgi Baylar’a da mı tacizde bulundu? Ezgi Baylar’dan taciz paylaşımı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
12 Haziran 2018 Salı 12:21

Geçtiğimiz günlerde Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut’un dizi setinde çalışan kostüm görevlisine taciz ettiği iddiaları gündeme damga vurmuştu. Hala daha etkileri devam eden taciz iddiaları sonrasında Hande Ataizi’de Talat Bulut tarafından taciz edildiğini açıklamıştı. Şimdi de Ezgi Baylar, Bulut tarafından taciz videosuna maruz kaldığını dile getirdi. Peki ya Ezgi Baylar Talat Bulut hakkında ne dedi? İşte haberimizin detayları..

Talat Bulut Ezgi Baylar’a da mı tacizde bulundu?

Yasak Elma setinde çalışan kostüm görevlisine taciz ettiği iddialarıyla gündeme gelen Talat Bulut hakkında Hande Ataizi’nden sonra bir suçlama da İşte Benim Stilim yarışmasında bir dönem bulunan Ezgi Baylar’dan geldi. Bulut'un video atarak taciz ettiği Ezgi Baylar'da, yaşanan bu hadiselere sessiz kalamadı. Kendisinin de Talat Bulut tarafından taciz edildiğini sosyal medya hesabından duyuran Baylar'a kısa sürede binlerde destek mesajı geldi. Vatandaşlar bu açıklamanın ardından Ezgi Baylar’ın hayatı ile ilgili bilgileri araştırmaya başladılar.

Ezgi Baylar’dan taciz paylaşımı

Kendisinin de Talat Bulut tarafından taciz edildiğini sosyal medya hesabından duyuran Baylar'a Bulut ile aralarında geçen mesajlaşmanın fotoğrafını,  "Evet Instagram story’m de bu paylaşımı yaptım doğru. Bu 19 yaşında hayatının başında kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan gencecik bir kıza kişisel hesabımdan destek mesajıydı sadece. Tarafıma gönderilen mesajlar ve video silinmeseydi daha anlaşılır olacaktı. Ben bu durumu sanal ortamda yaşadım ve tercih hakkım vardı!! Kendimden uzak tutmayı tercih ettim!!! Ya tercih hakkı olmayanlar???" notuyla paylaştı.

Ezgi Baylar kimdir?

Ezgi Baylar, 1983 yılında doğdu. Lisans etğimini Marmara Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Bölümünde tamamladı. 2014 yılında Sunuculuğunu Öykü Serter‘in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez‘in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmaya katıldı. 2015 yılında da benzer bir formattaki “İşte Benim Stilim” yarışmasına katıldı. Öykü Serter‘in yaptığı bu yarışmada Aycan Nurcan Şencan, Ayşegül Melisa Doğan, Ayşenur Balcı, Çiğdem Çelik, Emel Özkızıltaş, Ezgi Baylar, Ezgi Ünal, Gizem Güler, Gülnihal Candan, Gülşah Yılmaz, Maria Surina, Nazlı Hamarat, Nazlı Sultan Yayla, Özden Cerrahoğlu, Tuğçe Ergişi ile yarıştı. İşte Benim Stilim'in en iddiali isimlerinden biri olan Ezgi Baylar, kayınvalidesinin 18 bin liralık çanta taktığını söyleyince eleştirilerin hedefi olmuştu. Yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldıktan sonra TV8 ekranlarında yayınlanan Güle Güle Oturun isimli programın sunuculuğunu üstlendi.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar