için kaldı

Survivor’da elemeye kalan isimler kimler? Survivor 10 Haziran 2018 özeti

Survivor'un 10 Haziran 2018 Pazar akşamı heyecan dolu anlar yaşandı ve elemeye kalan isimler belli oldu. İşte Survivor son bölüm özeti..

Survivor’da elemeye kalan isimler kimler? Survivor 10 Haziran 2018 özeti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
11 Haziran 2018 Pazartesi 09:23

Survivor’un 10 Haziran 2018 Pazar yayınlanan 94.bölümünde baraka ödülü ve dokunulmazlık oyunu hem yarışmacılara hem de izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Bölümün ardından haftanın dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığı, elemeye kalan isimler merak edilmeye başladı. İşte Survivor 10 Haziran 2018 Pazar özeti..

Survivor 2018'in 94. bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Temmuz ayında yapılacak olan büyük finaller öncesinde hayallerine bir isim daha veda edecek. Survivor finale az bir zaman kala hangi adaya veda edeceği yarışmada 3 önemli yarışmacı bu hafta eleme adayları arasına girdi.

Survivor’da elemeye kalan isimler kimler?

Survivor'da Cumartesi yayınlanan bölümde haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler takımı başarılarını devam ettirmek için yeni oyuna hırslı başladı. Zorlu parkurda yapılan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı 10-7'lik skorla kazanmayı başardı. Cumartesi yayınlanan bölümde dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında ada konseyinde adı en fazla yazılan isim olan Mustafa Kemal ilk eleme adayı olmuştu. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Adem ise ikinci eleme adayı olarak Turabi'nin ismini söylemişti. Toplam 5 kişi kalan Ünlüler takımında son eleme adayı olarak Sema ve Merve Aydın arasında oylama yapıldı. Oylamada Turabi eleme adayı olarak Merve Aydın'a oy verdi. Böylece Sema 2 oy alırken, 3 oy alan Merve Aydın son eleme adayı olarak potaya girdi. Survivor'da geçtiğimiz hafta yapılan son büyük toplu SMS oylamasının sonuçlarına göre, Turabi, Mustafa ve Merve arasında adaya veda edecek isim belli olacak.

Survivor 2018'de ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımında eleme adayı olan Merve ada konseyinde söz aldı. Merve Aydın, 'Üçüncü defa Survivor'a geldim. Yapacak fazla bir şey yok. Ya Sema ya ben çıkacaktım. Kaybettiğimiz dokunulmazlıkların cezasını çekeceğiz' dedi.

Adem Kılıçcı, "Sakatlanması hem bizim için hem onun için çok kötü oldu. Çünkü iyi bir yarışmacı, yolunun uzun olduğunu düşündüğüm bir yarışmacı. Burada hayallerinin bitmesini kesinlikle istemem, düşmanımın da istemem. Ben ağlamamak için kendimi zor tuttum. Canı çok acıyordu. Ona rağmen oyunun sonuna geldi. Bir ara bırakacaktı, Anıl da ona doğru yöneldi. Ama kenardan 'devam et' sesleri geldi. Bu nedenle Anıl'ın suçu yok. Ambulansta bana 'Esat abiyi çağırır mısın?' dedi. Esat biye 'Bana bir şey olursa elemeyin' dedi. Anlatırken bile tüylerim bile diken diken oluyor. Zor bir an, Allah yardımcısı oldu" ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar