Survivor Yunanistan yarışmacısı Rodanthi Kaparou kimdir?

Survivor’da yaşanan aşkı Acun Ilıcalı açıkladı. Açıklamaya göre Survivor Yunanitan yarışmacısı Rodanthi Kaparou Hil Cem’den hoşlanıyor. İşte haberin detayları.

Survivor Yunanistan yarışmacısı Rodanthi Kaparou kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
28 Mayıs 2018 Pazartesi 10:49

Acun Ilıcalı’nın Hilmi Cem ile ilgili açıklamaları Survivor ada konseyine damga vurdu. Ilcalı Survivor Yunanistan yarışmacısı Rodanthi Kaparou’nun Hilmi Cem’den hoşlandığını açıkladı.

Acun Ilıcalı'nın Hilmi Cem'e 'Yunan takımından senden hoşlanan birisi var' açıklamasını yaptı. Kavgaların ve dokunulmazlık geriliminin arasında 'Survivor'da aşk' açıklaması yarışmaya farklı bir etki gösterdi. Yunanistan Survivor'da mücadele eden Rodanthi Kaparou'nun Hilmi Cem'den hoşlandığını ortaya çıkaran Acun Ilıcalı, " İstersen sen bir kıyafet giy, o da giysin birbiriniz tanımış olursunuz. Eğer takımlar arası oyun olursa karıştırma. İsmi Rodanthi. Tabi o oyuna kadar elenmiş olmazsa" dedi. Peki Hilmi Cem'den hoşlanan Survivor Yunanistan yarışmacısı Rodanthi Kaparou kimdir?

Acun Ilıcalı, Survivor'daki aşk olayını anlatarak, "Türkiye Yunanistan Survivor oyununda, Yunan bir yarışmacı senden çok etkilenmiş. Kendisi bana 'Acaba ne zaman Türkiye ile tekrar oyun oynayacağız' diye sordu. “Soruda olayı çözdüm. Ne kadar boş bakıyorsam artık o anlattı. Sen dikkat etmiş olamazsın belki sen de görmüşsündür. Yakında yeniden Yunanistan ile oyun oynayacağız. Bu konuyu biz sonra konuşacağız seninle. O oyunda sen de görmüş olursun” şeklinde konuştu. Acun Ilıcalı'nın bu sözleri karşısında ise Hilmi Cem kahkahalara boğuldu ve sadece 'Kim acaba pek hatırlamıyorum' diyebildi.

SURVİVOR YUNANİSTAN'DAKİ RODANTHİ KAPAROU KİMDİR?

Rodanthi Kaparou, yarışmaya Kandiye Girit'ten katıldı. Markopoulo'da yaşıyor. Beden Eğitimi ve Spor Bölümü'nde eğitim gördü. 1 yıllık pistte yer aldı. Dansı seviyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar