için kaldı

Songül Karlı'dan yeni poz

Geçtiğimiz aylarda "Oğlum, 'Anne YouTube'a giriyorum. Allah aşkına yapma. Hep bir yerlerin konuşuluyor' diyor" açıklamasını yapan sanatçı Songül Karlı, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Karlı, siyah elbisesi ile verdiği pozu Instagram hesabından yayınladı

Songül Karlı'dan yeni poz - Sayfa 1

Eski eşi Metin Yüce tarafından dolandırıldığını ve bütün mal varlığını kaybettiğini açıklayan şarkıcı Songül Karlı, kötü günleri geride bıraktı.

1 12
 
Songül Karlı'dan yeni poz - Sayfa 2

"Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım" diyerek gözyaşı döken ve evine haciz geldiğini ifade eden Karlı, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz günlerde kendini spora veren Songül Karlı, bu kez siyah elbisesi ile verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınladı.

47 yaşındaki Karlı'nın, "Yoldayım, bekleyin biraz" notunu düştüğü paylaşıma beğeni yağdı.

2 12
 
Songül Karlı'dan yeni poz - Sayfa 3

5 yıllık evliliğinde 4 kez ayrılmak istediğini ve 4 kez dayak yediğini belirten Karlı, eski eşinin "Sen burada oturacaksın, bana çocuk yapacaksın. Seni öldürürüm, gebertirim" diyerek, kendisini tehdit ettiğini iddia etmişti.

3 12
 
Songül Karlı'dan yeni poz - Sayfa 4

Hem fiziki, hem sözlü şiddete uğradığını ve bütün mal varlığını kaybettiğini söyleyen Karlı, şu ifadeleri kullanmıştı:

Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım. Evladım meyve suyu istediğinde bile, 'Bakkallar kapalı' diye yalan söylemek zorunda kaldım. Bakkala gidemediğimiz için evimizde pilav ve su vardı. Bu süreçte bana tek yardım eden isim Latif Doğan oldu. Evimin mutfak alışverişini dahi yapıp, bize para bırakırdı.

4 12