Şarkıcı Simge'nin çocuğu var mı? Simge Sağın evli mi, kaç yaşında, nereli?

Şarkıcı Simge Sağın, Hürriyet'ten Hakan Gence ile yaptığı röportajda 'Çocuğu var' iddialarına açıklama yaptı. Şarkıcı Şarkıcı Simge'nin çocuğu var mı? Simge Sağın evli mi, kaç yaşında, nereli?

Şarkıcı Simge'nin çocuğu var mı? Simge Sağın evli mi, kaç yaşında, nereli?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
16 Haziran 2018 Cumartesi 14:33

Şarkıcı Simge'nin çocuğu var mı? Simge Sağın evli mi, kaç yaşında, nereli?

Şarkıcı Simge Sağın bayram haftasında Hürriyet'ten Hakan Gence'nin sorularını yanıtladı. Aşk hayatından, müzik kariyerine kadar birçok soruyu yanıtlayan şarkıcı Simge, herkesin merak ettiği 'Çocuğu var mı' sorusunu da yanıtladı. Peki ama  Şarkıcı Simge'nin çocuğu var mı? Simge Sağın evli mi, kaç yaşında, nereli?

Şarkıcı Simge'nin çocuğu var mı

Hakan Gence'nin ''Seninle ilgili bildiğimiz en büyük yanlış ne?' sorusuna Simge, ''Bir kız çocuğumun olduğu' yanıtını verdi. Ardından Simge, 'Bir kedim vardı, ondan bahsederken 'Kızım var' dediğim için insanlar gerçekten bir kız çocuğum var sandı. Oysa çocuğum yok. Şimdi ise bir erkek çocuğum var. O da Cino' ifadelerini kullandı. Yani Şarkıcı Simge'nin çocuğu yok. 

Simge evli mi, kaç yaşında, nereli?

Şarkıcı Simge, aranjör Ozan Bayraşa ile aşk yaşıyor. Yaklaşık 4 yıllık bir ilişkileri var. Simge'nin yaşı ise 36. Anne tarafı Arnavut, baba tarafı Amasyalı olan Simge, İstanbul Kurtuluş'ta doğup, üç kardeşin ortancası. 

Simge'nin Hakan Gence ile yaptığı röportaj:

Acımızı müzikle gömüyor, mutluluğumuzu müzikle yaşıyoruz

Bir süredir aranjör Ozan Bayraşa ile birliktesiniz. Bu başarıda aşkın payı ne?
- Ozan’la tanışana kadar şarkı söyleyen bir kız vardı, bugün iyi müzik yapan bir kız var. Çünkü o harika bir prodüktör, çok iyi bir yol gösterici. Zamanında nasıl Sezen Aksu, Onno Tunç örneği vardı...

Siz yeni neslin Sezen ve Onno’su muzun yani?
- Keşke... Öyle desinler isterdik.

ŞARKICI SİMGE'NİN ÇOCUĞUYLA İLGİLİ İDDİALAR

2015 yılına 'Miş Miş' adlı parçası ile müzik listelerine damgasını vuran Simge Sağın hakkında bir iddia ortaya atılmıştı.

İddiaya göre; aranjör Ozan Bayraşa ile uzun zamandır birlikte olan ünlü şarkıcının, eski evliliğinden bir çocuğu bulunuyor.

Sağın'ın bu gerçeği saklamak için büyük çaba harcadığı, en yakın çalışma arkadaşlarına bile açıklama yapmaktan kaçındığı ileri sürülmüştü.

SİMGE SAĞIN'DAN AÇIKLAMA!

Ünlü şarkıcının, söz konusu haberler hakkında yaptığı açıklama şöyle:

"22 Mart Çarşamba gecesi 1 An TV'de yayınlanan, sunuculuğunu Cem Aydınlı, Yeşim Erçetin, Esra Sönmezer ve Tuğçe Özbudak'ın yaptığı ''Bir De Bizden Dinleyin' isimli sözde magazin programında hakkımda ortaya atılan tüm iddialar asılsızdır.

Programda direkt olarak şahsıma yapılan (Çok alkollüyken eski menajeri Cihan Tükel'i çok kötü bir şekilde taciz etti söylemleri ve çocuğum olduğuna dair iddialar) tamamen iftiradan ibarettir.

Cem Aydınlı ve diğer sunucuların özel hayatım ile ilgili bu denli yanlış ve çarpıtılmış düşünceleri, bir magazin programı içerisinde beni seven insanları, magazin gazetecilerini ve tüm izleyicileri yanıltmaya sebebiyet vermelerini kınıyorum.

Şahsım adına başlatılan büyük bir karalama kampanyası olduğunu ve söz konusu programda da bu bir iddiadır şeklinde söylemlerinden dolayı bu haberlere siz değerli basın mensuplarının itibar etmemesini önemle rica ederiz.

Konuyla ve kişilerle ilgili yasal süreç başlatılmış olduğundan basın açıklamamızı dikkate almanızı ve gündemi gereksiz yere meşgul eden bu asılsız haberin kullanılmamasını rica ederim. Saygılarımla."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar