için kaldı

Sezonu göremeden erken final yapan diziler hangileri?

2018 yılına bomba gibi umutlarla başlayan bazı dizilerin fişi çoktan çekildi. İşte sezonu göremeden erken yapan diziler..

Sezonu göremeden erken final yapan diziler hangileri?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
18 Mayıs 2018 Cuma 10:27

Sezonun yaklaşmasıyla birlikte hangi dizinin sezon finali hangi dizisinin final yapacağı merak konusu oldu. Dizilerin durumu merak edilirken bir de sezonu göremeyen bazı diziler var. Peki ya bu diziler neden erken final yaptı? İşte sezonu göremeden erken final yapan diziler ve erken final nedenleri..

Kırgın Çiçekler Neden Bitti?

Kırgın Çiçekler dizisi sezonu göremeden erken final yapan dizilerin başını çekiyor. 3.sezona giren Kırgın Çiçekler dizisi 113.bölümü ile final yapacak. Kırgın Çiçekler'in reytinglerdeki durumu göz önüne alınarak final kararı aldığı düşünülüyor. Kırgın Çiçekler dizisi ilk başladığında reytinglerden düşmemesine rağmen bu sezon reytinglerde yerlerde. Nedeni ise Pazartesi akşamları ekranlara gelen oldukça iddialı diziler olan Çukur ve Söz dizisiyle aynı akşam yayınlanıyor olmasından kaynaklı olabilir. Miladını dolduran dizi 12 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de 113.final bölümü ile ATV ekranlarında olacak.

Yuvamdaki Düşman Neden Bitti?

Yuvamdaki Düşman neden bitti sorusu şu an Google da en çok aratılan kelimelerden biri oldu. Show TV'nin büyük umutlarla yayın hayatına başlattığı Yuvamdaki Düşman, reytinglerde büyük hüsrana uğradı. Başarısız reyting grafiği çizen Yuvamdaki Düşman 6. bölümüyle final yapma kararı aldı. Dizinin henüz ne olduğunu anlayamadan erken final yapan diziler arasında yerini aldı.

Kızlarım İçin Neden Bitti?

Kanal D ekranlarının büyük umutlarla başlayan dizisi Kızlarım İçin 10.bölümüyle ekrana veda etti. Başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesine rağmen reytinglerde beklentilerin altında seyreden Kızlarım İçin dizisi için final kararı alındı. Başrollerinde Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Sanem Yeles, Ahsen Eroğlu gibi tanınmış isimlerin rol aldığı Kızlarım İçin dizisi erken final yaptı.

Meryem Neden Bitti?

Kanal D'nin Çarşamba günleri ekranda olan dizisi Meryem için final söylentileri sosyal medyada kol geziyordu. Ve beklenen oldu! Meryem dizisi için erken final kararı alındı. Başrollerini Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ve Cemal Toktaş'ın paylaştığı Kanal D Meryem dizisi 30.final bölümü ile ekranlara sessizce veda etti.

Babamın Günahları Neden Bitti?

Yapımcılığını ANS Yapım’ın üstlendiği Abdullah Oğuz’un yönettiği senaryosunu Ahmet Saatçioğlu’nun yazdığı kadrosunda Kadir Doğulu, Melisa Sözen, Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci, Sezin Akbaşoğulları, Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı dizi Babamın Günahları 31 Ocak 4. bölümü ile ekranlara veda etti. Sezona en erken veda eden diziler arasında olan Babamın Günahları dizisi reytinglerde tutunamadı.

Alija Neden Bitti?

TRT 1 ekranlarında büyük umutlarla başlayan ve uluslararası hedefler dahilinde yayına sürülen diziden final haberi geldi. Ahmet Tezcan tarafından kaleme alınan tarihi dizi, Bosna Hersek’in efsanevi lideri Aliya İzzetbegoviç’in yaşamını anlatıyordu. Kısa bir süre önce başlayan dizi 6 Mart 2018 Salı akşamı yayınlanacak olan 6. bölümüyle seyirciye veda etmiş oldu. 2003 senesinde hayatını kaybeden İzzetbegoviç’in yaşamından kesitleri seyirciye sunan dizi, Türkiye ile Bosna halkı arasındaki bağları da kuvvetlendirmek istiyordu.

Yalaza Neden Bitti?

Dizilerin bir bir final yaptığı şu günlerde ekranlara veda edecek bir yapım daha açıklandı. TRT 1 ekranlarının büyük umutlarla başlayan dizisi Yalaza da erken final yaptı. Başrollerinde Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Hasan Kaçan ve Kadir Çöpdemir gibi başarılı isimlerin rol aldığı Yalaza dizisi 20.bölümü ile sezonu göremeden erken final yaptı.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Neden Bitti?

Yayın hayatına başladığı günden itibaren bir türlü yükselişe geçemeyen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 6.bölümde ekranlara veda edeceğinin bilgisine ulaşıldı. Yüksek maliyetli ve büyük prodüksiyonlu proje, izlenme oranlarında hedefledikleri başarıyı yakalayamadı. Bu nedenle haftalardır reytinglerde yükselişe geçerek başarı sağlamayı beklerken giderek düşüş yaşamaya başlayan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin final yapılması kararı alındı. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi final bölümüyle 1 Mayıs 2018 Salı tarihinde ekran serüvenini noktaladı.

İnsanlık Suçu Neden Bitti?

Geçtiğimiz ay el değiştiren Kanal D'nin yapımları bir bir final yapıyor. Yayın akışına da yansıyacak olan bu değişikliğin ardından İnsanlık Suçu dizisi de final yapıyor. Dizinin yeni sezonda zorlu rakipleri karşısında reytinglerinin düşeceğini tahmin eden kanal yönetimi erken final kararı aldı. İnsanlık Suçu, 8.bölümüyle 19 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de ekranlara veda edecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar