Şevval Şahin takipçi sayısını katladı!

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, katıldığı programda kendisine yöneltilen, "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?", "Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?" ve "Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?" sorularına cevap veremeyerek, zor anlar yaşamıştı.

Şevval Şahin takipçi sayısını katladı! - Sayfa 1

Son dönemde açıklamaları ve pandemiye rağmen düzenlediği ev partileriyle gündeme gelen 2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin, Sorgu Sual programına katıldı.

1 8
 
Şevval Şahin takipçi sayısını katladı! - Sayfa 2

Programda kendisine yöneltilen, "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?", "Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?" ve "Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?" sorularına cevap veremeyen Şahin, zor anlar yaşadı. Bir ara stüdyodan ayrılan model, daha sonra sakinleşerek geri döndü.

2 8
 
Şevval Şahin takipçi sayısını katladı! - Sayfa 3

Birçok soruyu yanıtsız bırakan Şevval şahin, "Fahrettin Koca’yı tanıyor musunuz?" sorusuna "Pas" yanıtını verdi.

Şahin'ın bu sorulara yanıt verememesi sosyal medyada gündem oldu.

3 8
 
Şevval Şahin takipçi sayısını katladı! - Sayfa 4

Çıkan haberlerin ardından Şevval Şahin, "İstiklal Marşı'nı okusaydım örnek Türk kadını mı olacaktım? Tavırlardan dolayı rahatsız oldum, okuyamadım. Ben o anların yayınlanmayacağı konusunda söz almıştım fakat yayınladılar, onlara dava açıyorum. Beni bilen biliyor. 6 yaşından beri İngiltere'de büyüdüm. Bütün eğitimimi İngilizce aldım, bazı konuları bilmemem normal. Bu beni daha az mı Türk mü yapıyor? Sanmıyorum." açıklamasını yaptı.

Yaşananlardan sonra pek çok ünlü isim Şahin'e destek verdi.

4 8