için kaldı

Seren Serengil bu sefer Demet Akalın ile söz diyaloğu yaşadı

Şarkıcı Demet Akalın, oyuncu Şükran Ovalı'nın bebek haberini kendisinin verememesine sosyal medyadan yorum yapınca eski dostu Seren Serengil ile arası bozuldu.

Seren Serengil bu sefer Demet Akalın ile söz diyaloğu yaşadı - Sayfa 1

Duymayan Kalmasın programının yorumcusu olan Seren Serengil sosyal medyada gündem olan açıklamalar yaptı.

1 13
 
Seren Serengil bu sefer Demet Akalın ile söz diyaloğu yaşadı - Sayfa 2

Demet Akalın, Şükran Ovalı'nın hamile olduğu haberini veren Duymayan Kalmasın programına eleştiri olarak Instagram hesabından, "Kötülük her yerde! Şükran'ın elinden bu mesajı alana da yayınlayana da yazıklar olsun." yorumunu yaptı.

2 13
 
Seren Serengil bu sefer Demet Akalın ile söz diyaloğu yaşadı - Sayfa 3

Programın sunucusu Seren Serengil ise eski dostu Demet Akalın'a "Dostluktan da merhametten de anlayacak son kişi Demet Akalın'dır. Eğer o vicdanlı olsaydı yakın arkadaşını hapse attıran avukata vekalet vermezdi." açıklamasını yaptı.


3 13
 
Seren Serengil bu sefer Demet Akalın ile söz diyaloğu yaşadı - Sayfa 4

NE OLMUŞTU?

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in eşiyle birlikte seyir halindeyken, bir taksiye çarptığı ve ardından da kaçtığı iddia edilmişti. Olay anında ise Caner Erkin'in "Eşim hamile" sözleri üzerine çiftin bebek beklediği ortaya çıkmıştı.


Şükran Ovalı yaşanan olaydan sonra sosyal medya hesabından bebeğinin doğacağı haberini kendisinin verememesinden dolayı yaşadıklarını dile getirerek, doğmamış çocuğuna beddua edenleri Allah'a havale ettiğini söylemişti.

4 13