için kaldı

Serel Yereli kimdir, nereli, kaç yaşında?

Bodrum Masalı dizisinde Alara rolüyle tanıdığımız Serel Yereli’nin İtalya’nın Milano kentinde soyunup çimlere uzanması olay oldu. Peki ya kimdir bu Serel Yereli, kaç yaşında, nereli?

Serel Yereli kimdir, nereli, kaç yaşında?
Son Güncelleme: 14 Şubat 2020 Cuma 12:04
26 Nisan 2018 Perşembe 09:51

Tatil için İtalya’nın Milano şehrine giden oyuncu Serel Yereli’nin Instagram paylaşımı olay oldu. Milano’da sıcaktan bunalan oyuncu soyunup Instagram’dan takipçileriyle paylaştı. Bodrum Masalı’nın Alara’sı olarak tanıdığımız genç oyuncu 'Çok sıcaktı soyundum' açıklaması yaptı.

"OH! HAVA SICAKTI SOYUNDUM"

Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Serel Yereli, yine çıplak paylaşımıyla gündem oldu. "Ohh hava sıcaktı soyunduk, kimse de dönüp 'sen ne yapıyorsun' demedi" diyen Serel Yereli o anların videosunu Instory'de paylaştı. Sıcaktan bunalınca çareyi soyunmakta bulan ve bunu paylaşan genç oyuncu için Demet Akalın’dan videosunu yanı geldi.

Demet Akalın’dan Serel Yereli’ye gönderme

"İşte bu yüzden Serenay Sarıkaya'lar zirve oluyor!!! Bazıları da onun kaç gömlek altı..."

Bodrum Masalı dizisinin Alara'sıydı

Dizinin zengin ama mutsuz kızını başarıyla canlandıran Serel Yereli, bu dizi ekrana veda ettikten sonra bavulunu toplayıp yurtdışına gitti. Oyunculuğu bıraktığını da bir gün tesadüfen kendisini görüntüleyen paparazziler aracılığıyla duyurdu. Nişantaşı'nda arkadaşlarıyla birlikte görüntülenen Serel Yereli "Artık beni çekmenize gerek yok. Oyunculuğu bıraktım" açıklamasında bulundu.

Sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı cesur fotoğraflarıyla birçok kez magazin sayfalarına haber olan 22 yaşındaki genç oyuncu Serel Yereli, şimdi Londra'da müzik alanında eğitim görüyor. Boş zamanlarında da Fransa, Danimarka, İtalya gibi Avrupa ülkelerini geziyor. 

Serel Yereli kimdir?

Buse Serel Yereli, 19 Nisan 1995 İzmir doğumlu. Küçük yaşlarından itibaren müziğe meraklı olan ve bu anlamda kendisini geliştirme yoluna giden Yereli, şarkı söylemeye 4 yaşında başlamıştır. Aynı zamanda oyunculuk ve tiyatro konularına da ilgilidir. Küçük yaşlarda iken Bilim Çocuk Şenliği kapsamında Uzay Gemisi Projesi kapsamında yaptığı çalışma ile TUBİTAK tarafından ödül almıştır. Kendisini sanata daha çok yakın gören Serel Yereli, tiyatro anlamında ileri gidebilmek adına eğitimini de bu alana yoğunlaşmıştır. Şuan Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü öğrencisidir.

Serel Yereli, 2012 yılında O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştır. Yarışmada söylediği şarkıya hiçbir jüri dönmemiştir ancak güzelliği ile yarışmanın en çok ilgi gören isimlerinden birisi olmuştur. Craft Atölye bünyesinde oyunculuk eğitimleri de alan Yereli, son olarak Bahar Kerimoğlu tarafından oyunculuk adına eğitilmiştir. Buse Serel Yereli İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca olmak üzere tam 4 dil bilmektedir.

Londra'da müzikal oyunculuk eğitimine ortaokul yıllarında başlayan oyuncu Grease, Mamma Mia, Bruleskue müzikallerinde başrol olarak yer almıştır. Tiyatro bölümünde eğitimine devam etmekte olan Yereli'nin oyunculuk eğitimi aldığını duyan senaristler,  2016 yılında teklif sunmuştur. 2016 yılında televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayan Bodrum Masalı dizisi ile birlikte ilk defa profesyonel oyunculuk kariyerine başlamıştır. Dizide aynı zamanda Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Hilmi Cem İntepe ve Bora Cengiz gibi isimlerde yer almıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar