için kaldı

Serdar Ortaç Gürcistan’a alınmadı!

Gürcistan’a konser vermek üzere giden Serdar Ortaç büyük bir şok yaşadı. Ünlü şarkıcı MS hastalığı ilaçları yüzünden ülkeye alınmadığını iddia etti.

Serdar Ortaç Gürcistan’a alınmadı!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
20 Ocak 2019 Pazar 08:00

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç dün konser vermek için Gürcistan'a uçtu. Fakat Ortaç ülkeye giriş yapacağı sırada ülkeye alınmadı. Serdar Ortaç o anları sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı. Ortaç yaptığı paylaşıma "Gürcistan'a geliyorsanız, beni seviyorsanız, eğer bir parça seviyorsanız adım atmayın buraya" notunu düştü.

Serdar Ortaç, paylaştığı bu görüntüleri kısa bir süre sonra sildi.

Serdar Ortaç daha sonra sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu, "Bu da ilaçlarının reçetesi yanımda olmasına rağmen inanmadı Gürcistan polisi" ifadelerini kullandı.

Ortaç, paylaştığı bu görüntüleri kısa bir süre sonra sildi ve yaşadığı sıkıntıları atlatıp Gürcistan'a giriş yaptığını açıkladı.

"Gürcistan'ın suçu yok benim aptallığım"

Sosyal medyadan açıklamalarına devam eden Ortaç "Bir daha Gürcistana gelmem dediğim için bana kızmışlar. Havaalanına iner inmez odaya sokulup üstümü soydular, ben de sinirden öyle söyledim, ilaçlarımı da el koydular şimdi ilaçlarımı da içemiyorum hala buradayım, bir de konsere çıkacağım şimdi ben sinirlenmiyim kim sinirlensin. Ben emes hastasıyım 24 saat ilaçlarım yanımda, reçeteleri raporları her şeyi yanımda, ona rağmen böyle olunca kızdım, biraz düşününce diyorum ki elbette Gürcistan'ın suçu yok, benim aptallığım, keşke İstanbul'da ilaçlarımı içip buraya ilaçsız gelseydim!" diye yazdı.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bir daha Gürcistana gelmem dediğim için bana kızmışlar.kardeşim,havaalanına iner inmez odaya sokup üstümü soydular,ben de sinirden Bir daha gelmem buraya dedim.hata bende,ne diye konser veriyorsun salak ,otur evinde emekliye ayrıl. ilaçlarımı da el koydular ,şimdi ilaçlarımı da içemiyorum ve hala buradayım ,bir de konsere çıkacağım ,şimdi ben sinirlenmiyim kim sinirlensin. Ben emes hastasıyım ,24 saat ilaçlarım yanımda ,reçeteleri raporları her şeyi yanımda ,ona rağmen böyle olunca kızdım ,ama biraz düşününce diyorum ki ,elbette Gürcistan’ın suçu yok ,benim aptallığım ,keşke İstanbul’da ilaçlarımı içip buraya ilaçsız gelseydim! #serdarortaç #serdarortac

Serdar Ortaç (@serdarsortac)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar