Selin Ciğerci gelinlik giydi! Selin Ciğerci kimdir?

Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olan Selin Ciğerci, futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra ile gelinlik provasına gitti. Peki Selin Ciğerci ne zaman evleniyor?

Selin Ciğerci gelinlik giydi! Selin Ciğerci kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
13 Aralık 2017 Çarşamba 10:11

Selin Ciğerci, cinsiyet değiştirme ameliyatıyla kadın olmasının ardından gündem olmuştu. Son olarak Ciğerci'nin gelinlikli fotoğrafı paylaşıldı. Selin Ciğerci, futbolcu aşkı Gökhan Çıra'yla gelinlik provasındaydı. Peki Selin Ciğerci ne zaman evleniyor? Selin Ciğerci kimdir?

2018'DE EVLENECEKLERİNİ SÖYLEMİŞTİ

Gökhan Çıra ile arasındaki ilişkinin ortaya çıkmasının ardından Selin Ciğerci, verdiği röportajda düğünün 2018 yılında gerçekleşeceğini söylemişti. Eski adı Okan olan Selin Ciğerci'nin düğün hazırlıkları devam ederken, gelinlikli paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

GELİNLİK DİKTİRDİ

Selin Ciğerci, modacı Gülşen Pehlivanoğlu'na gelinliğini diktirdi. Son provalar için Pehlivanoğlu'nun modaevine giden Ciğerci'yi futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra yalnız bırakmadı. Ciğerci, sevgilisiyle çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni olan Selin Ciğerci, 3 yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdi. Eski adı Okan olan Ciğerci, sosyal medyada 'Bebek Okan' adıyla tanınmaya başlanmıştı. Instagram fenomeni Ciğerci aynı zamanda DJ'lik yapıyor.

Verdiği bir röportajda ailesinin cinsiyet değiştirmesini istemediğini ve babasının ünlü bir hazır giyim firmasının sahibi olduğunu belirten Selin Ciğerci, bir dönem Asuman Krause tarafından sunulan yarışma programı Wipeout’a katıldı.

Kendisi ve ailesi hakkında çok detaylı bilgiler vermek istemeyen sosyal medya fenomeni Ciğerci; bugüne kadar milletvekilleri, futbolcular ve iş adamlarıyla sevgili olduğunu ifade etmişti. Şu sıralar Diyarbakırsporlu oyuncu Gökhan Çıra ile birlikte olan Selin Ciğerci, kendisi gibi ilk olarak sosyal medya ile ünlenen Kerimcan Durmaz'ın da yakın arkadaşı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar