için kaldı

Ebru Şancı: Sanal dünya üçüncü çocuğa engel oldu!

Üçüncü çocuğu çok istediğini söyleyen eski manken Ebru Şancı eşinin antrenmanlar ve maçlar dışında evde sürekli cep telefonunda oyun oynadığını söyledi.

Ebru Şancı: Sanal dünya üçüncü çocuğa engel oldu!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
13 Kasım 2018 Salı 18:07

Ebru Şancı, 2015 yılında kendisinden 10 yaş küçük futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenmişti. Mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çiftin ikizleri Ceylin ve Milan, şu anda iki yaşında.

Üçüncü çocuğu çok istediğini söyleyen eski manken, eşinin antrenmanlar ve maçlar dışında evde sürekli cep telefonunda oyun oynadığını söyledi. 

35 yaşındaki güzel, Göztepe forması giyen eşi Alpaslan Öztürk’ün telefonda oyun oynadığı görüntüleri instagram'ın hikaye kısmından paylaştı. Posta Gazetesi'nin haberine göre; Ebru Şancı, "Adam 7/24 oyunda, kafasını kaldırmıyor. İlgisizlik hiç hoşuma gitmiyor. Çocuk tabii olmaz" ifadelerini kullandı.

Bir dönem eşine sosyal medyadan gelen mesajlara verdiği tepkilerle konuşulan eski manken, "Birkaç kez telefonu alıp sakladım. Bu kez benim telefonumdan oynadı. En azından akşam bir saatten sonra cep telefonu detoksu yapabiliriz. Bunu teklif ettiğimde de gülüyor" dedi

Eşinden 10 yaş büyük olan Ebru Şancı, "Sanal dünya üçüncü çocuğumuza engel oldu" açıklamasıyla dikkati çekti.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar