Salma Hayek yaşadığı tacizi tüm ayrıntılarıyla anlattı

Salma Hayek, ilk olarak 2017 yılında ABD’de halen cinsel saldırı suçlarından hapiste olan Harvey Weinstein’in kendisini de cinsel istismara kalkıştığını itiraf etmişti. Salma Hayek verdiği bir röportajda, “Frida filmi uğruna tacizciye katlandım” dedi.

Salma Hayek yaşadığı tacizi tüm ayrıntılarıyla anlattı - Sayfa 1

Salma Hayek, Harvey Weinstein’in kendisini cinsel istismara kalkıştığını ilk kez 2017 yılında itiraf etmişti. Frida filminde başrolü oynayan Salma Hayek, 2002 yapımı filmin dağıtımcısı olan ve ABD’de halen cinsel saldırı suçlarından hapiste olan Harvey Weinstein’in kendisini cinsel istismara kalkıştığını, reddedilince filmden atmakla tehdit ettiğini anlattı. Hayek, "Frida Kahlo’nun mirasını onurlandıran bir filmde olmak için Weinstein’e katlandım" dedi.

1 35
 
Salma Hayek yaşadığı tacizi tüm ayrıntılarıyla anlattı - Sayfa 2

Meksikalı Hollywood yıldızı Salma Hayek, 2002 yapımı Frida filminde başrolde yer almıştı. Hayek, Meksikalı ressam Frida Kahlo’nun anlatıldığı filmin dağıtımcısı, ABD’de halen cinsel saldırı suçlarından hapiste olan Harvey Weinstein’in kendisini de cinsel istismara kalkıştığını 2017’de açıklamıştı. 

2 35
 
Salma Hayek yaşadığı tacizi tüm ayrıntılarıyla anlattı - Sayfa 3

Aktris, Weinstein’in kendisiyle cinsel ilişkiye girme isteğini reddettiğini söylemişti.

3 35
 
Salma Hayek yaşadığı tacizi tüm ayrıntılarıyla anlattı - Sayfa 4

InStyle dergisine konuşan 54 yaşındaki oyuncu, uğradığı tacizi daha önce anlatmadığı için pişman olduğunu söyleyerek, Weinstein’in reddedilince kendisini filmden atmakla tehdit ettiğini anlattı.

4 35