için kaldı

Rodrigo Alves Ken'e benzemek için 60. ameliyatı olacak

Barbie bebeğin erkek arkadaşı Ken'e benzemek için 2 milyon lira harcayan 34 yaşındaki Rodrigo Alves 60. kez ameliyat olup 6 kaburgasını aldıracak.

Rodrigo Alves Ken'e benzemek için 60. ameliyatı olacak
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
10 Ocak 2018 Çarşamba 10:09

Oyuncak bebek Barbie'ye benzemek için çeşitli estetik ameliyatları geçiren ve bu ameliyatlara milyon dolarlar veren kadınların yanı sıra erkekler de Ken bebeğe benzeme çabası içine girdi. Barbie'nin sevgilisi olarak bildiğimiz Ken bebeğe benzemeye çalışanlar da milyon dolarlar harcayıp bıçak altına yatıyor. Ancak pek çoğu hayal kırıklığı oluyor.

Son olarak Brezilyalı Rodrigo Alves, yıllardır Ken'e benzemek için çeşitli ameliyatlar geçirdi ve 2 milyon 40 bin lira harcadı. Barbie bebeğin erkek modeli Ken'e benzemek için yaptırdığı plastik cerrahi ameliyatlarıyla gündemden düşmeyen 34 yaşındaki Rodrigo Alves, son haliyle kamera karşısına geçti. Yıllardır çeşitli ameliyatlar geçiren 34 yaşındaki Alves, sadece dış görünüşü değil giyim tarzıyla da Ken'e benemeye çalışıyor.

60. AMELİYATI OLACAK

15 yıldır geçirdiği estetik ameliyatlarla gündemde olan ve Ken bebeğe benzemek için yakında 60'ıncı estetik ameliyatı olacak olan 34 yaşındaki Alves, geçtiğimiz gün news.com.au sitesine verdiği demeçte, 28 bin Sterlin harcayarak vücudundan 6 kaburgayı çıkarttıracağını belirtti. Öte yandan ameliyata dair düşüncelerni ifade eden Alves, "Gerginim Çünkü yağ aldırmayacağım. Kaburgalarımdan bahsediyoruz" şeklinde konuştu.

AVUSTRALYALI BİR MODELE BENZEMEK İSTEMİŞ

Avustralyalı model Jordan Barrett’e de benzemek istediğini belirten Alves, "Jordan’ın gözleri, özellikle de gözleri mükemmel. Bir keresinde onunla Fransa’da tanıştım ve çene çizgisinin şeklini çok beğendim. Bu yüzden doktorlardan bu detayları denemelerini istedim. Tam olarak ona benzediğimi sanmıyorum, fakat kilo alırsam yüzüm ona benzeyecektir" şeklinde konuştu.

"BREZİLYALI BİR YAKIŞIKLI OLMAK İSTEDİM"

Rodrigo Alves, daha önce yaptığı açıklamalarda aslında amacının Ken bebeğe benzemek olmadığını, standart bir Brezilyalı yakışıklı olmak istediğini belirtmiş, "Şişman, çirkin ve biçimsiz olduğum için depresyondaydım. İstediğim tek şey Brezilyalı standartlarında bir yakışıklılıktı, bu sayede toplumun beni kabul etmesini istedim." şeklinde konuşmuştu.

"KÖPEK GİBİ KOKMAYA, AZGIN OLMAYA BAŞLADIM"

Kendisine yöneltilen eleştirilere yönelikse şu ifadeleri kullanmıştı:

Doktorların verdiği hormon ilaçları bende işe yaramadı. Daha şişman bir hale geldiğim gibi, köpek gibi kokmaya ve inanılmaz azgın olmaya başladım. İnsanlar benim bir ucubeye benzediğimi düşünebilir ama bu beni incitmiyor. Bazıları da gerçek olmadığımı, çizilmiş gibi yapay durduğumu söylüyorlar. Ama ben mutluyum. Popülerim, kendime güvenim var. İnsanlar sürekli bana dokunmak istiyor ve benle selfie çektiriyorlar. İlgi odağı olmayı seviyorum.

ALVES'İN YÜZÜ YANMIŞTI

Geçtiğimiz yıl Rodrigo yüzüne kırışıklık karşıtı bakım maskesi uygulatmak için bir güzellik merkezine giden Alves'in yüzü yanmıştı. Kullandığı kimyasal peeling yüzünden yüzü yanan Alves, yaşadığı olayı sosyal medya hesabından duyurmuştu.

SAMET LİÇİNA DA KEN'E BENZEMEK İSTEDİ

Kerimcan'ın en yakın arkadaşı Samet Liçina da, Barbie bebeğin sevgilisi Ken bebeğe benzemek için 7 saatlik bir estetik operasyon geçirmişti. Liçina, daha öncede çeşitli estetik ameliyatları geçirdiğini belirtmişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar