Rita Ora jüriden kovuldu!

İngiliz şarkıcı Rita Ora, geçtiğimiz yıl kasım ayında 30. yaş gününde karantina kurallarını ihlal edip organize ettiği partiden sonra tepki toplamaya devam ediyor. Ora'nın jüri üyesi olduğu bir yarışma programından kovulduğu iddia edildi

Rita Ora jüriden kovuldu! - Sayfa 1

Ünlü şarkıcı Rita Orta, geçen yıl İngiltere'de karantina kurallarını görmezden gelip verdiği doğum günü partisi yüzünden tepki çekmişti. Ora, her ne kadar yaptığı şeyden pişmanlık duyup özür dilese de gelen eleştirilerin şarkıcının işlerini olumsuz yönde etkilediği öne sürüldü.

1 9
 
Rita Ora jüriden kovuldu! - Sayfa 2

Tepkilerin ardından Rita Ora'nın Avustralya'da yayınlanacak olan bir şarkı yarışmasının jüri üyeliğinden kovulduğu iddia edildi. Ora'nın yerine Güney Afrika asıllı dansçı Oti Mabuse'nın getirildiği öne sürüldü.

2 9
 
Rita Ora jüriden kovuldu! - Sayfa 3

Daily Mail’in haberine göre; Rita Ora, geçtiğimiz haftalarda çekim için Avustralya'ya gitmişti. Ülkenin koronavirüs salgınına karşı uygulanan kısıtlama kurallarına uymak zorunda kalan şarkıcının tedbir amaçlı iki haftayı karantinada geçirmesi gerekmişti.

3 9
 
Rita Ora jüriden kovuldu! - Sayfa 4

Bu süreçte, otelin herhangi bir tesisini kullanması da yasak olan İngiliz şarkıcının oda servisi de askıya alınmıştı.

Her ne kadar kaldığı yerde spor salonu ve yüzme havuzu olsa da Rita Ora, karantina sürecinde bu imkanlardan yararlanamamıştı.

4 9