Rihanna'dan üstsüz poz

Rapçi ASAP Rocky ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı Rihanna, üstsüz pozunu sosyal medya hesabından yayınladı. Instagram'da 91 milyondan fazla takipçisi bulunan Rihanna, gönderisine, "Bu gece iç çamaşırı giymeyeceksin kızım" notunu düştü

Rihanna'dan üstsüz poz - Sayfa 1

Pandemi sürecine rağmen çalışmalara imza atan Barbadoslu şarkıcı Rihanna, yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

1 11
 
Rihanna'dan üstsüz poz - Sayfa 2

Geçtiğimiz aylarda iş insanı Hassan Jameel ile ilişkisini noktalayan ve ardından aradığı aşkı rapçi ASAP Rocky'de bulan Rihanna, üstsüz pozunu sosyal medya hesabından yayınladı.

Dünyaca ünlü şarkıcının "Bu gece iç çamaşırı giymeyeceksin kızım" notunu düştüğü gönderi 8 milyondan fazla beğenildi. 

2 11
 
Rihanna'dan üstsüz poz - Sayfa 3

Karantina günlerini nasıl geçirdiğini anlatan Rihanna, kısıtlı bir hayat yaşama konusuyla nasıl baş ettiğini açıklamıştı. 

Ünlü şarkıcı, tüm dünyayı hızla etkisi altına alan koronavirüsün birçok insanı korkunç bir şekilde etkilediğini ifade etmişti.

Pandeminin "Hayattaki küçük şeylerden memnuniyet duymayı hatırlattığını" belirten Rihanna, evinden çıkamadığı zamanlarda neler yaptığını da anlatmıştı.

3 11
 
Rihanna'dan üstsüz poz - Sayfa 4

Kanepeye uzanıp, televizyon izlediğini ve bu şekilde zihnini dünyada olup, bitenlerden uzak tuttuğunu dile getiren Rihanna, yemek pişirip, bisiklete binip, yürüyüşe çıktığını sözlerine eklemişti.

4 11