Rihanna: Pandemide kanepeye uzanıp, televizyon izliyorum

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, pandemi sürecinde günlerini nasıl geçirdiğini açıkladı. 32 yaşındaki Rihanna, kanepeye uzanıp, televizyon izlediğini ve bu şekilde zihnini dünyada olup bitenlerden uzak tuttuğunu ifade etti

Rihanna: Pandemide kanepeye uzanıp, televizyon izliyorum - Sayfa 1

Pandemi sürecine rağmen çalışmalara imza atan Barbadoslu şarkıcı Rihanna, karantina günlerini nasıl geçirdiğini anlattı. 

'Women's Health'e röportaj veren Rihanna, kısıtlı bir hayat yaşama konusuyla nasıl baş ettiğini açıkladı.

1 10
 
Rihanna: Pandemide kanepeye uzanıp, televizyon izliyorum - Sayfa 2

Bir süredir ASAP Rocky ile aşk yaşadığı ileri sürülen ünlü şarkıcı, tüm dünyayı hızla etkisi altına alan koronavirüsün birçok insanı korkunç bir şekilde etkilediğini ifade etti.

Pandeminin "Hayattaki küçük şeylerden memnuniyet duymayı hatırlattığını" belirten Rihanna, evinden çıkamadığı zamanlarda neler yaptığını da anlattı.

2 10
 
Rihanna: Pandemide kanepeye uzanıp, televizyon izliyorum - Sayfa 3

Kanepeye uzanıp televizyon izlediğini ve bu şekilde zihnini dünyada olup, bitenlerden uzak tuttuğunu dile getiren Rihanna, yemek pişirip, bisiklete binip, yürüyüşe çıktığını sözlerine ekledi.

Bu süreçte kendine karşı nazik olmanın önemini anladığını ifade eden şarkıcı, "Pandemi benim için sevdiğim bir yemeği ısmarlayıp, kendini şımartma akşamları ve rahatlama geceleri gibi" dedi.

3 10
 
Rihanna: Pandemide kanepeye uzanıp, televizyon izliyorum - Sayfa 4

32 yaşındaki Rihanna, "En çok takdir ettiğim şey sakin bir ruha sahip olmak" ifadelerini kullanmıştı. 

Yeni çalışması hakkında, "Kesinlikle alışılmadık bir süreç oldu" diyen şarkıcı, "Şu anda vahşi, keşfedilmemiş zamanlardayız ve hepimiz bunu anlamaya çalışıyoruz çünkü her şey tersine döndü" şeklinde konuşmuştu.

4 10