Reklam filmi yüzünden konserinden oldu

Cengiz Semercioğlu bugun ki yazısından Serdar Ortaç'ın Harbiye Açıkhava konserinin iptal edilme nedenini köşesinde açıkladı.

Reklam filmi yüzünden konserinden oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:04
29 Haziran 2019 Cumartesi 09:41

Cengiz Semercioğlu bugun ki yazısından Serdar Ortaç'ın Harbiye Açıkhava konserinin iptal edilme nedenini köşesinde açıkladı.

28 Temmuz’da da Açıkhava konseri var kendisinin. Peki çıkacağı Açıkhava konserinin adı ne? Turkcell Yıldızlı 

Geceler...

Hem bir GSM firmasının reklamında oynayacaksın, hem de o firmanın en büyük rakibinin sponsorluğunda konserlere çıkacaksın.  Olacak iş mi? Pepsi reklamında oynayıp Coca Cola’yla poz vermek gibi bir şey bu...

Olmadı zaten!

Turkcell Yıldızlı Geceler konser programı açıklandığı zaman Serdar Ortaç’ın Vodafone reklamı ortalarda yoktu. Reklam bu hafta içinde yayınlanmaya başlayınca işler bir anda karıştı, Açıkhava konserini yapamayacağı ortaya çıktı Serdar’ın. Yerine aynı tarihte Volkan Konak konseri koymuşlar.

Serdar Ortaç’ın konseri için Biletix’in sayfasına girdim; “Bu etkinlik gerçekleşti, kaçırdığınız için üzgünüz” yazıyor...

28 Temmuz’da, gerçekleşmesine daha 1 ay olan konseri kaçırmışız iyi mi! Reklam filmlerinde rol alan ünlüler için sert, bağlayıcı sözleşmeler yapılır. Rakip markayla yan yana görünmek bile cezai şartları devreye sokabilir. Daha geçenlerde Edis’le röportaj için otobüs durağında fotoğraf çektiriyorduk. MasterCard’ın reklamında oynamıştı. Yaptığı ilk iş, “Aman abi yakma bizi” diyerek duraktaki ilanların ne olduğuna bakmak oldu.

Düşünsenize Edis’in Visa ilanı önünde  poz verdiğini! Burada hata ne GSM firmalarında ne Açıkhava konserlerini yapanlarda... Hata Serdar Ortaç’ta.

Konser teklifi geldiğinde, “Ama ben Vodafone reklamlarında oynadım, eli kulağında yayınlanacak” demesi gerekiyordu. Bunu kötü niyetiyle yapmadığına da kalıbımı basarım.  Serdar bu, aklından çıkıp gitmiştir bile.

Sonuçta reklam filmi yüzünden konserinden oldu ama yaz daha yeni başladı. 
Elbet başka bir sponsorlukta Açıkhava’ya konsere çıkar bu yaz...

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar