Reha Muhtar'ın velayet davası sonuçlandı

Oyuncu Deniz Uğur ile gazeteci Reha Muhtar'ın 7 yaşındaki ikizlerinin velayet davası mutlu bitti.

Reha Muhtar'ın velayet davası sonuçlandı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
19 Eylül 2018 Çarşamba 22:44

Gazeteci Reha Muhtar ve şu anda 7 yaşında olan ikizlerinin annesi Deniz Uğur, 2010 yılında boşandı. Boşanma sırasında hazırladıkları protokol doğrultusunda ikizler Mina Deniz ve Poyraz Deniz'in velayeti 18 yaşına gelene kadar baba Reha Muhtara verildi. Protokolde anne Deniz Uğurun çocuklarını istediği zaman Muhtara ait yalıda görebileceği hatta iki gün burada kalabileceği yer aldı. Oyuncu Deniz Uğur, 2017 yılının Ekim ayında ise velayetin değiştirilmesi için dava açtı.

Mahkeme salonundan yüzleri gülerek çıktılar

İstanbul Aile Mahkemesinde gizli görülen bugünkü duruşmaya Reha Muhtar ve Deniz Uğur avukatları ile birlikte katıldı. 30 dakika süren duruşmanın sonunda taraflar mahkeme salonundan yüzleri gülerek çıktı.

Mahkeme velayetin babada kalmasına karar verirken annenin ikizleriyle görüş günlerinin süresini uzattı. Reha Muhtar ve Deniz Uğur, mahkemenin kararının yerinde olduğunu belirterek, çocuklarının hayatlarının altüst olmayacağını ve aralarındaki sorunun çözüldüğünü söylediler.

"Reha çok iyi ve ilgili bir baba"

Deniz Uğur, "Bu davadan çok mutlu bir şekilde ayrılıyorum. Velayetin değişmesi için gerekli koşullar oluşmuyor. Reha çok iyi ve ilgili bir baba. Benim istediğim şekilde şahsi münasebet yeniden düzenlendi. Hepimizi mutlu edecek bir karar çıktı. Yaz tatillerinin yarısında, bazı hafta sonları ve bazı hafta içlerinde bende kalacaklar. Mahkeme kimseyi mağdur etmeyecek bir düzenleme yaptı. Çocuklar mahkemenin bitmiş olmasına çok sevinecek. Aramızda bir tartışma meselesi kalmamış oldu" dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar