Real Madridli Vinicius Junior galibiyeti Elif Aksu ile kutladı

Türk model Elif Aksu, Real Madrid'in Barcelona'yı 2-0 mağlup ettiği El Clasico'yu Santiago Bernabéu'da tribünden takip etti. Aksu, maç sonunda ise Madrid'in yıldız futbolcusuyla eğlendi.

Real Madridli Vinicius Junior galibiyeti Elif Aksu ile kutladı - Sayfa 1

Geçtiğimiz yıl Ibiza’da tatil yaptığı sırada karıştığı bir kazayla tanınan ve daha sonra ise futbolcu Neymar ile oynadığı reklam filmiyle gündeme gelen Türk model Elif Aksu, Real Madrid'in yıldızı Vinicius Junior ile Barcelona galibiyetini kutladı.

1 35
 
Real Madridli Vinicius Junior galibiyeti Elif Aksu ile kutladı - Sayfa 2

Aksu, Real Madrid'in Barcelona'yı 2-0 mağlup ettiği El Clasico'yu Santiago Bernabéu'da tribünden takip etti.

2 35
 
Real Madridli Vinicius Junior galibiyeti Elif Aksu ile kutladı - Sayfa 3

İkili maçtan sonra hem Madrid'in galibiyetini, hem de Vinicius Junior'ın golünü kutlamak için bir araya geldi. O anları Instagram hesabından paylaşan futbolcu, Elif Aksu için 'arkadaşım' ifadesini kullandı.

3 35
 
Real Madridli Vinicius Junior galibiyeti Elif Aksu ile kutladı - Sayfa 4

Daha önce de Türk Telekom Stadı'nda oynanan Galatasaray - Real Madrid maçını tribünden takip edenler arasında Türk güzel Elif Aksu da vardı. Aksu, oyuna giren Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Vinicius Junior'ı hikayesinde İngilizce "Haydi" notuyla paylaştı. Junior'ın ise 1-0 kazandıkları maç sonrası Aksu'nun hikayesini "kalp" emojisiyle paylaşması dikkatlerden kaçmamıştı.

4 35