için kaldı

Puhu TV Dip 2. bölüm izle - Dip ikinci bölüm izle

Puhu TV'de 1.bölümü yayınlanan Dip dizisinin merakla beklenen 2.bölümü yayınlandı. Puhu TV Dip 2. bölüm izleme linki haberimizde.

Puhu TV Dip 2. bölüm izle - Dip ikinci bölüm izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
7 Nisan 2018 Cumartesi 09:39

Dip dizisinin heyecanla beklenen 2.bölümü yayınlandı. Peki ya ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çeken dizinin 2.bölümünde neler yaşanacak? Puhu TV 2.bölüm izleme linki haberimizde..

Dip dizisi 1. bölümün ardından 2. bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Puhu TV Dip 3. yeni Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır sorusu ve ikinci bölüm izleme linki merak edilen konular arasında yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Ozan Güven gibi isimlerin bulunduğu Fi dizisinin final yapmasının ardından Cansu Dere ve Haluk Bilginer’in oyuncuları arasında yer aldığı Şahsiyet dizisi yayın hayatına başladı. Neslihan Atagül ve İlker Kaleli’nin başrollerini paylaştığı Dip dizisinin 2.bölümü ekranlara geldi. Dip dizisi sadece internet üzerinden yayınlanmaktadır. Dip 2.bölümü izlemek için Puhu TV linki haberimiz içerisinde yer alıyor. Dip 2. yeni bölümü yayınlandı.

Dip Dizisi Ne Anlatıyor?

İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bulunan kişileri vazgeçirmekle görevli olan Sahir, bir gün telefonuna gelen bir ihbarla, Bilge’yi bulur. Hayatı sırlarla dolu, gizemli bir bilim kadını olan Bilge’yle tanıştığı andan itibaren Sahir’in önünde yeni ve tehlikeli bir dünyanın kapıları aralanacaktır. İkilinin eşiğinde olduğu bu kapının ardında her sır, yeni bir sırrı doğurmaktadır. Sahir ve Bilge içine atıldıkları bu büyük savaşta hem birbirlerine destek olacak hem de geçmişten, bugünden ve yarından gelen ve gelecek olan yaralarını birlikte saracaklar.

PUHU TV DİP 2.BÖLÜM İZLEME LİNKİ

Dip Oyuncuları Kimler?

İlker Kaleli, Neslihan Atagül Doğulu, Bülent Emin Yarar, Berrak Tüzünataç, Lale Mansur, Defne Kayalar, Olgun Toker, Gün Koper, Gözde Türkpençe, Can Gox, Feridun Düzağaç.

İLKER KALELİ KİMDİR?

İlker Kaleli, 5 Mart 1983 tarihinde Yarı Alman yarı Türk bir anneyle, vanlı bir babanın çocuğu olarak İstanbul'da doğmuştur. Babasının adı Recep Kaleli’dir. 13 yaşındayken anne-babası boşanmıştır. Zor bir çocukluk geçirmiştir. 17 yaşında kendi evine çıkmış. Çocukluğunda müzisyen olmayı istiyordu, ve Nirvana (müzik grubu) ve Kurt Cobain hayranıydı.

16 yaşında Coca Cola Reklam filminde oynadı. İstanbul’da Kültür Üniversitesi’nde Sanat Yönetimi okurken iki sene boyunca Şahika Tekand’ın kurduğu Stüdyo Oyuncuları’nda eğitim aldı. 2006 yılında Mezun olduktan iki sene sonra Lonra'ya gitti ve 4 yıl kaldı. Londra’da LAMDA’da (The London Academy Of Music And Dramatic Art) 3 yıl oyunculuk eğitimi aldı ve 2011 yılında oradan mezun oldu.

Londra’da iken müzikle uğraşmış, DJ’lik yapmış, reklam filmlerinde oynamış. 2012 yılında Türkiye’den gelen teklif üzerine ilk dizisi “son”da oynamaya başladı. Dizinin ana kadrosu Yiğit Özşener, Nehir Erdoğan, Erkan Can, Berrak Tüzünataç ve Engin Altan Düzyatan'dan oluşmaktadır. Diğer öne çıkan oyuncu kadrosu ise Uğur Polat, Aylin Aslım ve Ülkü Duru ve Ahmet Levendoğlu'ndan oluşmaktadır

2012 yılında “Kayıp Şehir” adlı dizide Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, Nazan Kesal, Uğur Polat, Cansu Tosun ile beraber oynamıştır. 2013 yılında “Kayıp” adlı dizide Mete Horozoğlu, Aslı Enver, Kaan Taşaner, Dolunay Soysert, Kürşat Alnıaçık, Menderes Samancılar ile beraber rol aldı. 2014 yılında İlker Kaleli başrolde olarak “Poyraz Karayel” adlı dizide Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Ali İl ile beraber rol aldı. 2014 yılında “Silsile” adlı sinema filminde Nehir Erdoğan, Serkan Keskin, Tardu Flordun, İlker Kaleli, Esra Bezen Bilgin başrolleri paylaştılar.

Filmleri ve Dizileri :

2014 - Silsile (Cenk)(Sinema Filmi)

2014 - Poyraz Karayel (Poyraz Karayel) (TV Dizisi)

2013 - Kayıp (Faik Şaşmaz) (TV Dizisi)

2012 - Kayıp Şehir (İrfan) (TV Dizisi)

2012 - Son (Alper) (TV Dizisi)

NESLİHAN ATAGÜL DOĞULU KİMDİR?

Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. Henüz 8 yaşındayken oyuncu olmayı kafasına koymuş. 13 yaşına geldiğinde Neşe Erberk'in sahibi olduğu Erberk Ajans'ın numarasını bulup adresini almış ve annesiyle gidip kaydını yaptırmış. Bir ay sonra da bir reklam filminde oynamış.

Yeditepe Üniversitesi'nde tiyatro bölümünde okumaktadır. 2006 yılında Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Deniz karakteri ile oyunculuk dünyasına adım attı. 2006 yılında ilk uzun metrajlı filmi 'İlk Aşk' da Vahide Gördüm, Çetin Tekindor ile birlikte oynadı. Bu filmdeki rolü ile Altın Koza Film Festivalinde Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülünü aldı. 18 Kasım 2011 tarihinde atv'de yayına başlayan, Mahsun Kırmızıgül'ün senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı ilk dizi çalışması olan “Hayat Devam Ediyor” adı dizide Neslihan Atagül; Fikret Kuşkan, Menderes Samancılar, Arif Erkin Güzelbeyoğlu gibi ustalarla oynamıştır.

2012 yılında Yeşim Ustaoğlu'nun yazıp, yönettiği, başrollerinde Neslihan Atagül, Özcan Deniz, Nihal Yalçın ve Barış Hacıhan'ın yer aldığı ve otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan "Araf" filminde, genç oyuncu Neslihan Atagül performansıyla göz doldurdu. Neslihan Atagül, 2013 yılında Peyami Safa’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmenliğini Sadullah Çelen’in yaptığı, başrolerini Kadir Doğulu, Yunus Emre Yıldırımer ile paylaştığı "Fatih-Harbiye" adlı televizyon dizisinde oynadı.

Filmleri ve dizileri:

2015-Kara Sevda
2013 – Fatih-Harbiye
2011-2012 – Hayat Devam Ediyor
2012 – Araf
2011 – Kalbim Seni Seçti
2011 – Canım Babam
2006 – İlk Aşk
2006-2010 – Yaprak Dökümü

Ödülleri:

2013 - 45. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)
2012 - 25. Tokyo Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)
2012 - Altın Koza Film Festivali Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)
2012 - Moskova 2morrow Film Festivali Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Ödülü (Araf)
2007 - Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (İlk Aşk)

BERRAK TÜZÜNATAÇ KİMDİR?

2 Kasım 1984 tarihinde Yalova’da ailenin ilk çocuğu olarak doğmuştur. İlk okulu ve orta okulu Özel Yalova Öncü Kolejinde okumuştur. 1995 senesinde Koç Lisesi'ni kazanıp ailesiyle birlikte İstanbul'a taşındı. Liseyi Koç Özel Lisesi’nde okumuş, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. Babası Yalova'da müteahitlik yapan Sefa Tüzünataç’dır. Naz adında bir kız kardeşi var. Berrak Tüzünataç, küçüklüğünde; kışları Yalova'da, yazları Yalova sayfiyesinin en eski sitelerinden Tuncelp'de yaşadılar.

Berrak Tüzünataç, 15 yaşına geldiğinde yani 1999 yılında,depreminin yaşandığı yıl, anne ve babası ayrılıyor. Yalova'da müteahhitlik yapan babasının yaptığı evlerden bazıları yıkılınca, baba 10 gün kadar hapis yatıyor. Berrak annesiyle birlikte İstanbul Caddebostan'a taşınıyor. Babası da İstanbul Etiler'de yaşamaya başlıyor. 2004 sonunda Yılmaz Erdoğan'ın da ders verdiği BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) atelyesine katıldı.

18 yaşındayken basında ilk olarak, futbolcu İlhan Mansız 'ın sevgilisi olarak tanınan Berrak hemen ardından Bodrum’daki Fuga Otellerinin ortağı Volkan Büyükhanlı ile yaşadığı olaylı ilişkiyle adını duyurmuştur. Fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül'ün bir fotoğraf çekimi sırasında, çekimi kenardan izleyen Berrak'ında resimlerini çekince şöhret basamaklarını tırmanmaya başlıyor. “Elele” dergisi dahil olmak üzere dört ayrı dergide kapak olmuştur.

Ardından Number 1 TV’de haber sunarak ekranlarla tanıştı. Sinem Kobal'la “Yetenek Avcısı” isimli programı sundu. 2005 senesinde Yılmaz Erdoğan’ın “Organize İşler” filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım attı. Ardından “Beyza'nın Kadınları”nda boy gösteriyor. 2005 yılında adı Okan Bayülgen'le anılıyor. Daha sonra Kanal D’de yayınlanan “Ödünç Hayat “ dizide rol aldı. “Elveda Rumeli” adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırdı. 2007 yılında oyuncu Nejat İşler ile birliktelik yaşadı. Show TV’de yayınlanan “Bu Kalp Seni Unutur Mu” adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. 2009 yılında Zeki Demirkubuz'un yönettiği Kıskanmak'ta başrol oynaması hayatının dönüm noktalarından biri olur. “Ezel” dizisine Bade karekterini canlandırdı.

Berrak Tüzünataç “Son” dizisi ile iş hayatına devam etti. 2010 yılında “Bir Avuç Deniz” sinema filminde (Deniz Demirci) karakterini canlandırırken Engin Altan Düzyatan, Berrak Tüzünataç, Can Gürzap, Ayda Aksel, Zeynep Özder, Tuğrul Tülek, Ahu Yağtu ile beraber oynadı. Ayrıca Serdar Ortaç’ın 2004 yapımı “Canıma Minnet” adlı klibinde oynadı.

Berrak Tüzünataç’ın filmleri ve dizileri

2005 - Organize İşler (Sinema filmi)

2005 - Beyza’nın Kadınları

2005 - Ödünç Hayat (Sinema filmi)

2007 - Affedilmeyen (TV Dizisi)

2007 - Elveda Rumeli (TV Dizisi)

2009 - Bu Kalp Seni Unutur mu? (TV Dizisi)

2009 - Kıskanmak (Sinema filmi)

2010 - Ejder Kapanı (TV Dizisi)

2010 - Ezel (TV Dizisi)

2011 - Bir Avuç Deniz (Sinema filmi)

2012 - Son (TV Dizisi)

2013 - Çanakkale Yolun Sonu (Behice ) (Sinema filmi)

2013 - 2014 - Muhteşem Yüzyıl (Mihrünnisa Sultan) (TV Dizisi)

2017-2018-Fİ-Çİ (puhu tv dizisi)

BÜLENT EMİN YARAR KİMDİR?

Bülent Emin Yarar veya Bülent Yarar, 1961, Ankara'da doğmuştur. Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu, tiyatro yönetmeni. Süper Baba'daki avukat rolü ve Reha Erdem filmlerindeki rolleriyle tanınır.

Ankara'da doğan Yarar, küçüklüğünden itibaren ailesiyle birlikte sıkça tiyatro izledi. Ancak liseyi bitirene kadar, tiyatroyla seyirci olmak dışında ilgilenmedi. Babasının keman çalmasının da etkisiyle müziğe meraklı olan Yarar, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü'ne girdi. Opera öğrenimi sırasında Devlet Tiyatrosu'nda figüran olarak sahneye çıkmaya başladı. Rol aldığı ilk oyun İstanbul Efendisi 'dir.Çevresinin ısrarıyla aynı üniversitenin tiyatro bölümüne geçti ve 1989'da buradan mezun oldu. Aynı yıl Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı. 1994-1995 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'na geçti.

İstanbul'la döndükten sonra, Tiyatro Ti'de Ada ve Getto adlı oyunları yönetti. 1998'de Tiyatro Stüdyosu yapımı Balkon (Jean Genet) oyununda, 1999'da Cyrano de Bergerac oyununda başrol oynadı. Oyun Atölyesi'nde Ermişler ya da Günahkarlar oyununda, Haluk Bilginer ve Şenay Gürler'le başrolleri paylaştı. Semaver Kumpanya'da Işıl Kasapoğlu'yla birlikte Mem ile Zin adlı oyunu yönetti.

İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda Çayhane ve Müfettiş (Gogol) oyunlarında, Dostlar Tiyatrosu'nda Oyun Sonu oyununda başrol oynadı. Atilla Birkiye yönetimindeki İş Sanat Şiir Dinletileri'nde şiir okuyuculuğu yaptı. Tv'de yayınlanan Arka Sıradakiler dizisinde Kemal Hoca karakterini canlandırdı.

Yarar, tiyatro oyuncusu Bennu Yıldırımlar'la 1995'ten bu yana evlidir ve çiftin 1999 doğumlu Ada isminde bir kızları vardır. Halen Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümünde Eğitmen olarak görevini sürdürmektedir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar