Popstar 2018 birincisi Salih Zülüfoğlu kimdir? Popstar’da ikinci kim oldu?

Kanal D’nin takip edilen eğlence programı Popstar 2018’in kazananı Salih Zülüfoğlu oldu. Peki ya Popstar’da ikinci kim oldu?

Popstar 2018 birincisi Salih Zülüfoğlu kimdir? Popstar’da ikinci kim oldu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
24 Mayıs 2018 Perşembe 09:40

Jüri koltuğunda; Bülent Ersoy, Deniz Seki, Armağan Çağlayan ve Can Bonomo'nun oturduğu yarışma dün akşam final bölümüyle ekranlara geldi. 10 haftadır ekranlarda izlenen Popstar 2018 yarışmasının sonuna gelindi ve kazanı belli oldu. Popstar 2018’i kazanan yarışmacı Salih Zülüfoğlu oldu. Yarışmayı kazanan Edirneli Salih Zülüfoğlu’nun kim olduğu araştırılmaya başladı. Sergilediği performansla rakiplerini geride bırakan Edirneli Salih Zülüfoğlu, büyük ödül 50 bin liranın sahibi oldu. Programın final gecesinde 2 şarkı seslendiren Zülüfoğlu, 4 jüri üyesinden 100 tam puan almayı başardı. Sonucun açıklanmasıyla sevinç gözyaşlarına boğulan Zülüfoğlu, sevincini ailesi ve jüri üyeleriyle paylaştı.

Salih Zülüfoğlu kimdir?

Salih Zülüfoğlu'nun doğum yeri Bursa.. İki kardeşi bulunan Salih, 23 yaşında, evli ve bir çocuk babası... Salih Daha önce de Yetenek Sizsiniz ve X Faktor yarışmasına da katılmıştı.

Doğum Tarihi: 24.09.1994

Doğum Yeri: Bursa

Eğitim Durumu: İlkokul mezunu

Sahne tecrübesi var

2 kardeş

Evli

1 çocuk babası

Arabesk ve Alaturka tarzında söylüyor

Yarışma öncesindeki tanıtımda açıklamalar yapan Salih Zülüfoğlu, “Ben eskiden okula giderken Popstar’ı izliyordum. Annem sabah okula gideceğim için uyumamı istiyordu. Banyodan çıkarıyordu annem beni, sobamız vardı. Sobanın arkasında titriyordum, Popstar’ı izliyordum. Allah’ım hep dua ediyordum. İnşallah bende böyle sahnelerde olurdum. İnşallah bende böyle şarkılar okurum. İnşallah bende bir gün ünlü olurum. Bende şimdi Popstar sahnesinde olacağım” şeklinde konuştu.

Popstar’da ikinci kim oldu?

Popstar 2018 yarışma programının ikincisi Batuhan Öztürk oldu.

Doğum Yeri: Ankara

Doğum Tarihi : 24.07.1997

Eğitim Durumu: Lise

Sahne tecrübesi var

2 kardeş

Bekar

Pop ve Arabesk türünde şarkılar söylüyor

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar