için kaldı

Pakistanlı kadın,saldırganın cinsel organını keserek tacizden kurtuldu

Pakistan'da 25 yaşındaki kadın, evine zorla girip kendisini taciz etmeye kalkan adamın cinsel organını keserek saldırıdan kurtuldu.

Pakistanlı kadın,saldırganın cinsel organını keserek tacizden kurtuldu - Sayfa 1

Dünyanın en kalabalık Müslüman nüfuslarından birine sahip Pakistan'da her sene yüzlerce kadın cinsel saldırıya maruz kalıyor.

1 7
 
Pakistanlı kadın,saldırganın cinsel organını keserek tacizden kurtuldu - Sayfa 2

Pakistan'ın Pencap eyaletinde geçen salı günü yaşanan olayda 25 yaşındaki kadın, evine zorla giren adamın cinsel saldırısına uğradı. Genç kadın saldırıdan adamın cinsel organını keserek kurtuldu.

2 7
 
Pakistanlı kadın,saldırganın cinsel organını keserek tacizden kurtuldu - Sayfa 3

Olay sonrası açıklama yapan polis yetkilisi Muhammed İlyas, 25 yaşındaki kadının verdiği ifadeye dayanarak söz konusu zanlının kadının evine zorla girdiğini, daha sonra da saldırarak tecavüz etmeye yeltendiğini, adamdan kurtularak mutfağa koşan genç kadının eline bıçak alıp kendisine tekrar yaklaşan adamın cinsel organının kestiğini söyledi.

3 7
 
Pakistanlı kadın,saldırganın cinsel organını keserek tacizden kurtuldu - Sayfa 4

Olay sonrası konuşan kadın aktivist Farzana bari, "Bu çok utanç verici bir durum. Çoğunlukla kadın kurbanlar tecavüz olayları sonrası hem yasal sistem, hem de toplum tarafından suçlanıyor." ifadelerini kullandı.

4 7