Ozan Güven ve Kerem Tunçeri'nin reklam filmi görüntüleri

ING Bank, "Eski Köye Yeni Adet" sloganıyla Ozan Güven ve Kerem Tunçeri'ye yer verdi.

Ozan Güven ve Kerem Tunçeri'nin reklam filmi görüntüleri
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
26 Mayıs 2018 Cumartesi 14:46

Ünlü oyuncu Ozan Güven'in yeni reklam yüzü olduğu Banka, yeni kampanyası ile ING'li olmak için bankanın müşterisi olmaya gerek olmadığı, ING ile aynı düşünce, yaşam ve hayat tarzına sahip herkesin farkında olmasalar da ING'li oldukları mesajını, "Aslında siz de ING'lisiniz ama farkında değilsiniz" şeklinde veriyor. Kampanyanın ilk filmi; oğlu Ali Ateş ile Ozan Güven'i görevini devraldığı ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri ile basketbol sahasında bir araya getiriyor.

"Eski Köye Yeni Adet" sloganıyla ezber bozan bankacılık anlayışıyla hareket eden ING Bank, yeni kampanya dönemine açılış filmiyle başladı. Filmle beraber bankanın yeni reklam yüzü Ozan Güven de kamera karşısına ilk kez geçti.

Bu zamana kadar "Eski Köye Yeni Adet" sloganıyla, sektöründe ezber bozan uygulamalarını ekrana taşıyan Banka yeni dönemde bu kez, çıkardığı 'yeni adet'lerin altında yatan ING kültürünü anlatacak. Yeni filmle görevi, zorlu bir basketbol mücadelesi sonrasında ünlü basketbolcu Kerem Tunçeri'den devralan Ozan Güven, bankanın yeni dönemdeki iletişim çatısı olacak "Aslında siz de ING'lisiniz ama farkında değilsiniz" mesajının altını çiziyor.

Reklam filminde basketbolcu Kerem Tunçeri ve bayrağı devralan Ozan Güven bir basketbol sahasında karşılaşıyor. Oğlu Ali Ateş'in antrenmanını izlemeye gelen Güven, kendini bir anda basketbol maçının içinde buluyor. ING Bank, yeni kampanyası ile ING'li olmak için bankanın müşterisi olmaya gerek olmadığı, ING ile aynı düşünce, yaşam ve hayat tarzına sahip herkesin farkında olmasalar da ING'li oldukları mesajını veriyor.

TIKLA İZLE! Ozan Güven ve Kerem Tunçeri'nin reklam filmi görüntüleri

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar