için kaldı

Oscar ödülleri tarihinde bir ilk

Bu yıl yapılacak Oscar ödülleri töreninde dört dalda ödül kazananların tören esnasında değil, reklam arasında açıklanacağını duyurdu. Bu, 91 yıldır canlı olarak yayınlanan Oscar törenlerinde bir ilk olacak!

Oscar ödülleri tarihinde bir ilk
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
12 Şubat 2019 Salı 16:11

Bu yıl Oscar’da bir ilk yaşanacak! 91. Oscar Ödül Töreni’nde her kazanana canlı yayında sahneden teşekkür etme imkanı sağlanmayacak. Dört kategoride ödül kazananlar ödüllerini reklam arasında alacak. Ödül alma anı ve ödül konuşması program içinde daha sonra gösterilecek.

Reklam arasında açıklanacak!

Oscar ödüllerini dağıtan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, 91. Oscar Ödül Töreni’nin süresini üç saatle sınırlandırmak için “En İyi Görüntü Yönetimi”, “En İyi Kısa Film”, “En İyi Kurgu” ve “En İyi Saç/Makyaj” dalları ödüllerini canlı yayından çıkardı.

Akademi, program süresinin uzunluğu, her yıl seyirci ilgisinin daha da azalması nedeniyle eleştirilen Oscar töreninin daha seyredilebilir olması için bu değişikliği yapmaya karar verdi.

Akademi Başkanı John Bailey, “Yayın ortağımız ABC kanalının yardımıyla bu dört kategorinin kazananlarını dünya çapındaki izleyenlerimize internetten anında göstereceğiz. Seyirciler, reklam arasında verilecek bu ödülleri Oscar’ın resmi sitesinden ve sosyal medya kanallarından takip edebilir. İnternet üzerinden canlı yayın, programımız için bir ilk olma özelliği taşıyor” dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar