Organize İşler 2 geliyor! Peki ne zaman vizyona girecek?

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği Organize İşler'in devam filmi geliyor. Peki kadroda kimler var? Organize İşler 2 ne zaman vizyona girecek?

Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
10 Ocak 2018 Çarşamba 14:31

13 yıl önce vizyona giren Organize İşler'in devam filmi geliyor. Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği komedi filmi Organize İşler'in ikincisinde bir çok isim rol alacak.

3 yıldır üzerinde çalıştığı Organize İşler 2'nin hazırlıklarını tamamlayan Erdoğan, filmde rol alacak isimleri de belirledi.

Hürriyet'in haberine göre Erdoğan, hem senaristliğini ve yönetmenliğini hem de başrolünü üstlendiği Organize İşler 2 için Cem Yılmaz, Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Kıvanç Tatlıtuğ ve Demet Akbağ’la anlaştı.

Organize İşler 2 kadrosunda komedi fimleriyle tanıdığımız isimlerin yer alması filmden beklentiyi artırıyor. Zira Şahan Gökbakar, Recep İvedik serisiyle beyaz perdede rekor kırmıştı. Cem Yılmaz da her filmiyle çok konuşulan bir isim olmaya devam ediyor. Öte yandan Ata Demirer ve Demet Akbağ ikilisi Eyvah Eyvah serisiyle izleyicinin beğenisini kazanmıştı.

Yılmaz Erdoğan'ı ise son olarak BKM Mutfak yapımlarıyla görmüştük. Dolayısıyla komedi deyince akla gelen isimlerin toplandığı bu filmin nasıl olacağı merak konusu.

Organize İşler 2'nin çekimleri Köyceğiz’de yapılacak. İlk filmdeki karakterleri günümüze taşıyacak filmin 2019'da vizyona gireceği tahmin ediliyor. Herşey planlandığı gibi giderse, Organize İşler 2 filmi 4 Ocak 2019 tarihinde vizyona girecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar