Kocasını öldürdükten sonra kanını içip cansız bedeniyle cinsel ilişkiye girdi

Rusya'nın Petersburg şehrinde yaşayan 36 yaşındaki Marina Kokhal isimli kadın, genç bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendiği kocası Alexander Yushko'yu önce bıçaklayarak öldürdü, kanını içtikten sonra adamın parmaklarını farelere yedirdi.

Kocasını öldürdükten sonra kanını içip cansız bedeniyle cinsel ilişkiye girdi - Sayfa 1

Kan donduran olay Rusya'nın Petersburg şehrinde yaşandı. Aldatıldığını öğrenen kadın resmen dehşet saçtı.

1 10
 
Kocasını öldürdükten sonra kanını içip cansız bedeniyle cinsel ilişkiye girdi - Sayfa 2

Rusya'nın Petersburg şehrinde yaşayan 36 yaşındaki Marina Kokhal isimli kadın, genç bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendiği kocası Alexander Yushko'yu önce bıçaklayarak öldürdü, kanını içtikten sonra adamın parmaklarını farelere yedirdi. Sonrası daha da iğrenç. Öfkeden gözü dönmüş kadın öldürdüğü kocasının cansız bedeniyle cinsel ilişkiye girdi.

2 10
 
Kocasını öldürdükten sonra kanını içip cansız bedeniyle cinsel ilişkiye girdi - Sayfa 3

Polis Marina'nın kocasının genç bir kadınla ilişki yaşadığını ve kocasının ilişki yaşadığı kadına evlerinin yakınında bir daire kiraladığını öğrenince kıskançlık krizine girip kocasını öldürdüğünü söyledi.

3 10
 
Kocasını öldürdükten sonra kanını içip cansız bedeniyle cinsel ilişkiye girdi - Sayfa 4

Marina, ise verdiği ifadede kocasının aşırı derecede uyuşturucu aldığını ve bu yüzden öldüğünü, kocasının cansız bedenini görünce hayranlarının öldüğünü öğrenmemesi için kocasının cesedini parçalara ayırdığını söyledi.

4 10