Okan Bayülgen: Seksi tamamen bıraktım

Posta gazetesinden Oya Çınar'a konuşan Okan Bayülgen, "Dindar bir yanım var." diye konuştu. Bayülgen ayrıca, "Seksi tamamen bıraktım. Un da şeker de tuz da yiyin, bütün kötülüklerin anası seks." dedi.

Okan Bayülgen: Seksi tamamen bıraktım
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
2 Aralık 2018 Pazar 11:17

Posta gazetesinden Oya Çınar'a konuşan Okan Bayülgen, kendisiyle ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. "Dindar bir yanım var." diye konuşan Bayülgen, "Seksi tamamen bıraktım. Un da şeker de tuz da yiyin, bütün kötülüklerin anası seks." dedi.

İşte o röportajdan en ilgi çeken bölümler:

Soru: Çok modern görünmenize rağmen aslında gelenekçi bir yapınız olduğunu düşünüyorum ben. Doğru mu?

Yanıt: Hayatım boyunca serseri ruhumu, marjinal taraflarımı törpülemek istedim. Geleneğin içinde olmaktan çok mutluyum. Zaten gelenek olmazsa çocuklarımızı nasıl yetiştireceğiz? Onlara hangi kültürü aktaracağız? Kızlar ve oğlanlar nasıl evlenecek? Misal hayatım boyunca Türkçemizi çok düzgün ve güzel konuşmaya çalıştım. Ama bunu tek başıma çocuğuma öğretemem. Onun büyükannesi ve büyükbabasıyla da yan yana olması lazım. Bir çocuğa dilini, dinini, tarihini tek başına öğretemezsin. Böyle bakınca gelenekçiyim tabii.

"Dindar bir yanım var"

Soru: Sizin dindar bir yanınız da mı var?

Yanıt: Dindar bir yanım var ve bütün dinlere saygılıyım. Bu toplumun geleneğe, göreneğe, oradan getirdiğimiz davranış biçimlerine ve ahlaka kesinlikle ihtiyacı var. Bunlar olmadan bir çocuğu bir felsefe kitabıyla yetiştiremezsin. Bugün bizim toplumumuzun kendi alışkanlıklarına her zamankinden daha çok ihtiyacı var.

"Seksi tamamen bıraktım"

Soru: Yıllarca Türkiye’nin en seksi erkekleri listelerinin ön sıralarındaydınız. Şimdi “Neden yokum?” diye bozuluyor musunuz?

Yanıt: Hayır. Hâlâ seksiyim. Ama kendi kategorimde. Ben bir erotik film yıldızıyım. Erotik kasetler satan dükkanlardaki kategorilere bakarsanız farklı farklı kategoriler görürsünüz. Benim de sadece kategorim değişti.

Soru: Sizinki ne?

Yanıt: Onu diyemem çok erotik olur.

Soru: İnsanın yaş aldıkça tek eşli olması daha mı kolay oluyor ya da sevişme içgüdüsü azalıyor mu?

Yanıt: Seksi bıraktım.

Soru: Nasıl yani? Tamamen mi?

Yanıt: Tamamen bıraktım ve çok rahatım.

Soru: Neden?

Yanıt: Çünkü bütün kötülüklerin anası seks. Buradan herkese söylüyorum. Un da yiyin, şeker de tuz da. Üç beyazdan kaçınmaya gerek yok. Kilo da alın, hiç sorun yok. Yeter ki seks yapmayın. Benim tavsiyem, uzun bir hayat için seksi bırakmak şart. Eskiden durmadan yeni bir isimle anılırdınız.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

ahmet mehmet En beğenilen yorum
libidon düşükken at tut. bedenimizin irade dışı devam eden bir döngüsü de var. azdığın bir gün 'yanılmışım' der birini arzularsın. ama mastürbasyon hariç seksi bıraktıysan mümkün. seks bırakılabilir bir şey olsaydı güzel olurdu, anlatmaya çalıştığın buysa katılıyorum. spormuş dengeli beslenmeymiş düzenli hayatmış, gına geldi... peki ya aynalar? tipi kayınca ya da kendini salınca motivasyonu düşmüyor mu insanın?... dindarlığa gelince... dindarlığın bir dine inanmakla ilgisi yok. einstein dinsizdi, dindar bir deist idi. dincilerin çoğu dindar değildir. faşist toplumlar asla anlamaz ama dürüst ve cömert çalmayan çırpmayan kimseye zarar vermeyen herkes dindardır, ateist de olabilir... son olarak, çocuk yetiştirmek nedir yahu? çocuklar korunmalıdır ama yetiştirilmemelidir, hayvan mı bu.
Sami Kami Maltalı
Bu toplumda tekrar gündem olmak için yeterli iki kavram seks ve din.
Ali veli selami
Bence bu adam bunalımda bir doktora görünse iyi olur,bence bütün kötülüklerin anası seks değildir, asıl bütün kötüluklerin nedeni insanın aklını yeterince faydalı olacak şekilde kullanamadığindan dolayı meydana gelebilir.
mehmet ahmet
ahmet mehmet e katılıyorum.
Mustafa mahmut
Haber sitesinde ilk defa harika bir yorum gordum. Ahmet mehmet bey tebrikler efendim.