için kaldı

O Ses Türkiye jüri üyesi Aleyna Tilki mi olacak?

Acun Ilıcalı’nın popüler programlarından biri olan O Ses Türkiye’nin jüri koltuğuna Aleyna Tilki mi oturacak?

O Ses Türkiye jüri üyesi Aleyna Tilki mi olacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
17 Mayıs 2018 Perşembe 09:46

Acun’un uzun zamandır ekranlarda yerini koruyan programlarından biri olan O Ses Türkiye’nin yeni sezonda jüri koltuğunda hangi isimlerin oturacağı merak edilmeye başladı. Söylentilere göre jüri koltuğunda oturacak birkaç isim belli. Bir yandan bu isimler merak edilirken diğer yandan da Posta yazarı Mesut Yar’ın yazısı iyice merak uyandırdı.

Aleyna Tilki, O Ses Türkiye’de jüri mi olacak?

Survivor 2018'in birleşme partisinde Aleyna Tilki jüri koltuğuna oturmuştu. Posta yazarı Mesut Yar'ın bugün kaleme aldığı yazıda "Önümüzdeki yıl O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda Aleyna Tilki mi oturacak?" sorusunu gündeme getirmesi kafaları karıştırdı.

İşte o kısım:

Önceki akşam Survivor’da (TV8) adaların birleşmediği ama adı ‘birleşme partisi’ olan bir sahil eğlencesi yaşadık… Açıkçası Aleyna Tilki’nin jüri üyesi olduğu ses yarışmasını alıp O Ses Türkiye ekranına taşısan Murat Ceylan dışındaki yarışmacılar ilk turda elenmişti…

Partinin önceki yıllara göre bir hayli zayıf kaldığı gerçeğini bir kenara bırakırsak geceden aklımda tek soru kaldı; “Önümüzdeki yıl O Ses Türkiye’nin jüri koltuğunda Aleyna Tilki mi oturacak?” Benim sorum ortaya. Ama hepimiz Acun Ilıcalı’nın bu tür alıştırmalarla ekranına angaje ettiği çok sayıda isim olduğunu biliyoruz, değil mi?

Aleyna Tilki Kimdir?

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler olmuştur. Son zamanlarda en çok dinlenen şarkılardan biri olan "Cevapsız Çınlama" şarkısı Emrah Karaduman desteğiyle güçlendirmiştir. Kazandığı para ile müzik eğitimini sürdüreceğini belirten Aleyna Tilki'nin annesi ise Trabzon Ofludur. Verdiği özel bir röportajda sesini annesinden aldığını ifade eden Aleyna Tilki çok ufak yaşlardan itibaren böyle bir yeteneğinin olduğunu ve annesinin onu hep desteklediğini belirtti.

Türkiye yaklaşık iki ayda popun süper yıldızlarını dahi geride bırakan 17 yaşındaki bir kızı konuşmaya ve izlemeye başladı. Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla ünlenen Aleyna Tilki sesiyle herkesi etkilemeyi başardı. Neredeyse günde bir milyonluk bir ortalama ile Youtube'un enlerine giren Aleyna Tilki'nin bundan sonraki performansı da merak ediliyor. Özellikle kızların büyük ilgi gösterdiği Aleyna Instagram ve Twitter'daki takipçi sayısıyla da dikkatleri çekiyor.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar