Yer çekimine estetikle karşı koyan Nihal Candan, göğüs itiraflarıyla ağızları açık bıraktı

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran daha sonra Survivor'a katılan Candan kardeşlerden Nihal Candan merak edilenleri cevapladı.

Yer çekimine estetikle karşı koyan Nihal Candan, göğüs itiraflarıyla ağızları açık bıraktı - Sayfa 1

İşte Benim Stilim yarışmasında kardeşi Bahar Candan ile Türkiye'ye adını duyuran daha sonra Survivor'da yarışan Nihal Candan, müzik yazarı Hakan Kanburoğlu'na konuştu. Candan bir dönem çok konuşulan Murat Boz olayı ve yaptırdığı estetiklerle ilgili samimi itiraflarda bulundu.

1 17
 
Yer çekimine estetikle karşı koyan Nihal Candan, göğüs itiraflarıyla ağızları açık bıraktı - Sayfa 2

Sosyal medyada paylaşımlarıyla da dikkat çeken Candan, Murat Boz ve Eser Yenenler ile bir eğlencede görüntülenmeleriyle ilgili konuşan Nihal Candan şunları söyledi:

2 17
 
Yer çekimine estetikle karşı koyan Nihal Candan, göğüs itiraflarıyla ağızları açık bıraktı - Sayfa 3

"Arkadaşlarımızla eğlenmeye gittik, eğlendiğim magazinel isimleri zor durumda hiçbir zaman bırakmak istemedim ve bu yüzden hiçbir zaman bu konuyla ilgili konuşmadım. O dönem 19-20 yaşındaydım ve 'Bu konunun üstesinden gelebilir miyim?' diye çok düşündüm. Kendimden ödün vermemek için de sustum."

3 17
 
Yer çekimine estetikle karşı koyan Nihal Candan, göğüs itiraflarıyla ağızları açık bıraktı - Sayfa 4

"Bahar çocuksu biri olduğu için sonucu kestiremedi. İnsanlar çok acımasız, beni bilen biliyor. Tanıyan tanıyor. O gece ile ilgili kesinlikle yanlış bir şey yoktu. Herkesi zan altında bıraktılar. Tabii olay sonrası hepimiz depresyona girdik. Benim susma sebebim onların kariyeriyle alakalıydı, onlar ünlü arkadaşlarımız. Yanlış yaptığımız hiçbir şey yok. Kimsenin ilişkisini bozmadım, yanlış diyaloğum olmadı."

4 17