Nazlı Hamarat’ın bebeğinin babası Aydın Gaffar mı?

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran ve eşinin öldürülmesiyle birlikte gündemde kalan Nazlı Hamarat’ın bebeğinin babası sevgilisi Aydın Gaffar mı?

Nazlı Hamarat’ın bebeğinin babası Aydın Gaffar mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
25 Mayıs 2018 Cuma 12:54

Nazlı Hamarat İşte Benim Stilim programıyla ve de eşinin öldürülmesiyle gündemde dönem dönem skandal hamlelerle yerini buldu. Eşinin ölümünden sonra evlenmeyen Nazlı Hamarat ölümünün üzerinden birkaç ay geçtikten sonra Aydın Gaffar ile aşk yaşamaya başladı. Yaşanan bu aşk dolu günlerin ardından Nazlı Hamarat, Instagram hesabından hamile olduğunu duyurdu.

Nazlı Hamarat'ın paylaşımının altına gelen yorumlar ise "Babası kim?" şeklinde oldu. Stil yarışmasıyla tanınan Nazlı Hamarat, hamileliği ile gündemden düşmüyor. Doğuma 1 haftası kalan Nazlı Hamarat şimdi de 'Artık Bir Anneyim' şarkısına klip çekti.

Nazlı Hamarat’ın bebeğinin babası Aydın Gaffar mı?

Nazlı Hamarat, ilk başta bebeğin babasının kim olduğunu gizlemişti. Ancak daha sonra bebeğin babasının Aydın Gaffar olduğu ortaya çıktı. Şarkıcı Aydın Gaffar ile ayrılık nedenini geçen günlerde şöyle anlattı: “Aydın’dan evlilik sözleşmesi istedim, reddetti. Ardından bebeği kabul etmedi. DNA testi isteyerek bana hakaret etti.”

NAZLI HAMARAT KİMDİR?

1989 Bandırma doğumlu olan Nazlı Hamarat, Ege Üniversitesi Radyo sinema TV bölümü mezunu. İstanbul'da yaşayıp okula hergün uçakla gidip gelen Nazlı Hamarat lüks kıyafetlere olan düşkünlüğü ile biliniyor. İstanbul'daki sosyetik mekan davetlerinden birinde giydiği 60 bin liralık kıyafetle bir dönem eleştirilerin hedefi olmuştu. Nazlı Hamarat spikerlik denemelerinde başarıya ulaşamayınca şansını şarkıcılıkta da denemiş bir isim. Pitbull ile düet yapacağım iddiası ile bir dönem ortaya çıkmıştı. Ancak elbette ki bunu yapamamıştı. Son dönemde Moda ve tasarım konularına merak saran Nazlı Hamarat, Bu Tarz Benim yarışmasına kürk konseptli kendi tasarımı olan kıyafetle katılmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar