Narcos 4. sezon ne zaman başlayacak? Narcos 3. sezon ücretsiz izle!

Narcos 3. sezon bitti. Narcos 3. sezon ücretsiz izle! Narcos 3. sezon izleme yöntemleri! Narcos 4. sezon ne zaman başlayacak?

Narcos 4. sezon ne zaman başlayacak? Narcos 3. sezon ücretsiz izle!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:45
21 Kasım 2017 Salı 17:47

Popüler dizi Narcos 4. sezonda da heyecanla bekleniyor. Narcos 3. sezonda 10. bölümüyle final yaparken, dizinin 4. sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu! Takipçiler "Narcos 4. sezon ne zaman başlayacak? Narcos 4. sezon? Narcos 4. sezon konusu? Narcos 4. sezon ücretsiz izle" gibi aramalar yapmaya başladı.

Peki Narcos 4. sezon konusu ne? Narcos 4. sezonda ne anlatacak? İlk iki sezonda Pablo Escobar'ın yasadışı servetini ve çöküşünü anlatan, 3. sezondaysa Rodríguez Orejuela, Miguel Rodríguez Orejuela, José Santacruz Londoño, Hélmer Herrera ortaklığındaki Cali Karteli'nin yükseliş ve çöküşünü soluk kesici bir heyecanla anlata dizi Narcos 4. sezondada büyük bir beklenti yarattı.

Şimdi ajan Pena'nın yeni hedefinin ne olacağı merak ediliyor. Peki Narcos 4. sezonuna dair neler konuşuluyor. İşte Narcos 4. sezona ilişkin merak edilen soruların yanıtları...

Öncelikle Amerika'ya ilk uyuşturucuyu sokma ünvanına sahip uluslararası uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın hayat hikayesinin anlatıldığı Narcos 4. sezon onayını aldı! Dizinin fanlarına vereceğimiz ilk sevindirici mesaj bu! İkincisiyse dizinin yeni sezon konusu! Narcos 4. sezonda Pablo Escobar'ın ölümünden sonra uyuşturucu ticaretinin önce yavaşladığını ve ardından ise nasıl tekrar toparlandığını izleyeceğiz. Tahminlere göre Pablo Escobar'ı bazı flashbacklerde (geriye dönüş) göreceğiz.

Üçüncü bir müjde de Narcos 4. sezonda dizinin kadrosunda sürpriz bir dönüş var! Pablo Escobar karakterini canlandıran Wagner Moura bir sonraki sezonda diziye konuk oyuncu olarak dahil olacak.

NARCOS 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Narcos’un 4. Sezonunun ne zaman başlayacağına dair resmi açıklama yok. Ancak önceki sezonların başlama ve bitiş tarihlerine göre tahminler yürütülüyor. Yapılan tahminler Narcos 4. sezon için 2018'in son çeyreğini gösteriyor. Ve dizinin yeni sezonu yine 10 bölümden oluşacak.

NARCOS 3. SEZON ÜCRETSİZ İZLE!

Narcos 3. sezon 1 Eylül'de yahyınlanmaya başladı. Narcos 3. sezon da diğer sezonlar gibi 10 bölüm olarak yayınlandı ve final yaptı. Dizinin takipçileri heyecanla 4. sezonu beklerken, henüz 3. sezonu izleyememiş olanlar internette, Narcos. 3.sezon internetten nasıl izlenir? Narcos 3. sezon ücretsiz izle! gibi aramalar yapıyor. Narcos 3. sezon izlemenin birden çok alternatifi bulunuyor.

İşte o seçenekler:

1) Netflix, internetten veya TV uygulamalarından üye olunarak Narcos 3. sezon izlenebilir. Peki, Netflix internetten nasıl izleniyor? İşte detaylar...

Narcos dizisi 3. sezon nihayet Netflix ile izlenebilir durumda. İlk olarak Escobar'ın biyografisi olarak karşımıza çıkan Narcos, Güney Amerika'daki kartel yaşantılarını ve narkotik mücadeleyi konu ediyor. Narcos 1. sezon, Escobar'ın oğlu tarafından 'gerçekleri kısıtlı olarak yansıtması' dolayısıyla eleştirilmişti ve kamuoyunda 'Escobar gitti, heyecan bitti' düşüncesi olsa da, Narcos dizisi 3. sezona kadar ulaşmayı başardı! Narcos, Netflix iç yapımı olduğu için sadece Netflix platformu ile izlenebilir. İnternet takip meselesinin daha da ciddiyetle yaklaşılmasıyla kullanıcılar açısından korsan yöntemler yerine Netflix'ten izlemek daha cazip bir durum oluyor. Peki, Narcos dizisi Netflix üzerinden nasıl izlenir?

Türkiye'de, özellikle akıllı TV'lerle kullanıcı ile buluşan Netflix, internetten ve interneti bulunan her cihazdan izlenebilir.

NARCOS 3. SEZON NASIL İZLENİR?

Alternatif 1: Akıllı TV'lerinizin uygulama menüsü içerisinden dijital mağazaya giriş yapın ve dijital mağazasından Netflix uygulamasını indirin. TV'ler için geliştirilen Netflix uygulaması, internetten izlense de bağlantı kalitesi çok fazla dizilerin çözünürlük kalitesini etkilemiyor. Keza 1mb'tan düşük bir internet hızınız yoksa. Eğer dizileri 4K veya HD olarak izlemek için de minimum 8mb'lik bir internet hızı sizin leyhinize olacaktır.

Ödemek istediğiniz ücreti seçin, planınızı belirleyin! Netflix, ihtiyaçlarınızı karşılamak için 3 farklı yayın planı sunar. Aynı anda kaç kişinin Netflix içeriklerine erişebileceğini ve videoları Standart Çözünürlükte mi (SD), Yüksek Çözünürlükte mi (HD), yoksa Ultra Yüksek Çözünürlükte mi (UHD) görüntüleyeceğinizi planınız belirler:

Temel Plan: 1 Ekranlı Plan SD (Bir ekranda, Standart Çözünürlük ile izleyin)

Standart Plan: 2 Ekranlı Plan HD (Mevcut olduğunda Yüksek Çözünürlük ile, aynı anda iki cihaz üzerinde izleyin)

Özel Plan: 4 Ekranlı Plan HD/UHD 4K (Mevcut olduğunda Yüksek Çözünürlük ve Ultra Yüksek Çözünürlük ile, aynı anda dört ekran üzerinde izleyin)

DVD Planı (sadece ABD'de mevcut): ABD müşterileri Sadece DVD Planı için kaydolabilir veya mevcut yayın planlarına DVD ekleyebilir.

Alternatif 2: Akıllı telefon, tablet gibi cihazlardaki mağazalardan Netflix'in indirilmesiyle mobil cihazlardan, Narcos 3. sezon bölümleri de izlenebilir. Yöntem aynı, sadece ihtiyacı olduğu bandtwidh'ler farklı olduğu için akıllı telefon ve tabletlerden daha sık takılmalar yaşarsınız. Bununla birlikte Netflix'in sunduğu Narcos 3. sezon PlayStation dahil pekçok oyun konsolu aracılığı ile izlenebilir. PlayStation, Chromecast, Android TV gibi platformlarda Netflix, dolayısıyla Narcos 3. sezonu izleyebilirsiniz.

NARCOS 3. SEZON ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR?

Narcos 3. sezon için en popüler sorulardan bir tanesi 'Narcos 3. sezon ücretsiz izle' oldu. Peki Narcos 3. sezon ücretsiz nasııl izlenir? Narcos dizisi 3. sezonu izlemek için Netflix'in ücretsiz sürüm özelliğini deneyebilirsiniz. Netflix'in resmi internet sitesinde 'ücretsiz deneme' sekmesi altında tüm bilgiler yer alıyor.

Narcos 3. sezon "Kurtlar sofrasına hoş geldiniz" başlığıyla duyurulmuştu.

NARCOS KONUSU NEDİR?

Narcos dizisi, uzun soluklu bir yapım olarak Pablo Escobar filmlerini bile geride bırakmayı başardı. gerçek bir senaryonun eseri olan Narcos, konusu ve oyuncularıyla da büyük beğeni topladı. 2015 yılında ilk bölümü yayınlanan bu güzel dizi, IMDb’den 8,9 puan alarak da kaliteli bir yapım olduğunu tamamıyla gözler önüne sermiş oldu.

Çifçi bir babaya ve ilkokul öğretmeni bir anneye sahip olan Pablo Escobar’ın ayrıca 6 da kardeşi vardı. Elbette ki Escobar’ın bu kardeşler arasında böylesine bilindik olmasının bir nedeni vardı. Hırslı ve çalışkan biriydi.

Fakat çalışmanın fakirliğe kar etmeyeceğini düşünerek, önce mezar taşlarını çalıp turistlere sattı. Sonrasında ise arabalar ve karaborsa ürünlerle suç dünyasına giriş yapmış oldu.

1970’li yıllarda ise artık uyuşturucu olayına tamamıyla giren Pablo Escobar’a çeşitli lakaplar takılmaya başlanmıştı. Çünkü Kolombiya’nın ünlü Medellin Karteli’nin patronuydu. Don Pablo, El Doctor (Doktor), El Magico (Sihirbaz) ve El Patron unvanlarıyla tanınır hale gelen Escobar, Forbes dergisi tarafından dünyanın en zengin 7 insanı arasında gösteriliyordu. Narcos dizisi Pablo Escobar’ın hayatını anlatıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar