için kaldı

Zerrin Tekindor Müslüm filmiyle ilgili ilk kez konuştu

Aşk-ı Memnu'da canlandırdığı Matmazel karakteriyle binlerce insan tarafından beğenilen Zerrin Tekindor Müslüm filminde Muhterem Nur karakterini canlandırdı. Tekindor Müslüm filmiyle ilgili ilk kez Cengiz Semercioğlu'na konuştu.

Zerrin Tekindor Müslüm filmiyle ilgili ilk kez konuştu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
4 Kasım 2018 Pazar 11:21

“Müslüm” filminde canlandırdığı Muhterem Nur rolünü canlandıran Tekindor ''Müslüm Gürses'i önceden dinler miydiniz?'' sorusuna, ''Dinlemezdim. Dinliyorum deseydiniz inanmayacaktım zaten. Çünkü entelektüel kesim uzun yıllar Müslüm Gürses'e mesafeli durdu, dinlemiyordum ama onun ne kadar çok sevildiğini biliyordum.'' yanıtını verdi. 

''Müslüm Gürses'in şarkılarını hiç bilmezdim.''

Şarkılarını hiç mi bilmiyordunuz sorusuna ise Tekindor, ''Sadece konserlerindeki olayları biliyordum, şarkılarını hiç bilmiyordum. Televizyonda onu izlediğim zaman samimiyetini görmüştüm. Filmden sonra müziklerinin hepsini bilir hale geldim, hayatına da hakimim. Gürses'in değeri bilinmedi diyemeyiz. '' yanıtını verdi. 

''Hayatımda kolumu tutup sarsan bile olmadı''

Filmde tokat sahnesinden çok korktuğunu belirten Tekindor, '' Hayatımda kolumu tutup sarsan bile olmadı. Hatta “Sen bir sus” diyen bile...Belki de... Ama ben de zarif kişileri severim zaten.'' cümlelerini belirtti. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar